145 de cupluri cal-călăreț în cele 6 probe ale zilei a doua la Herneacova National Jumping

Herneacova National Jumping a pus în scenă în cea de-a doua zi a concursului ecvestru din județul nostru săriturile peste obstacole a 145 de cupluri călăreţ-cal din România şi Bulgaria, iar la fel ca şi în ziua inaugurală a întrecerii, s-au desfășurat tot şase probe, în care înălţimea obstacolelor a crescut de la 90 la 135 de centimetri.

Cea mai dificilă probă a zilei a fost câştigată de românul Norbert Schumann, legitimat la CSA Steaua, care l-a încălecat pe Clearwater S.

Clasamentul de la această probă a fost completat de

  • Ionuţ Ursache cu calul Cashmere 31, România – locul II
  • Ivaglo Bonev cu calul Dendence, Bulgaria – locul III
  • Ionel Bucur cu calul cassius, România – locul IV
  • Angel Nyagolov, cu calul Chaccothago, Bulgaria – locul V
  • Ivaglo Bonev cu calul Quentin, Bulgaria – locul VI
  • Ionuţ Cruceru cu calul Acochini JJ, România – locul VII
  • Damian Cojocariu cu calul Cristalla, România – locul VIII

Herneacova National Jumping este un concurs de sărituri peste obstacole organizat de Federaţia Ecvestră Română şi Domeniul Herneacova, iar competiţia se desfășoară până astăzi, duminică 15 aprilie, dar şi săptămâna viitoare, în perioada 20–22 aprilie, între orele 9 şi 19, intrarea spectatorilor fiind liberă.

La concursul de sărituri peste obstacole Herneacova National Jumping sunt înscrişi 120 de cai, încălecați de cei mai buni sportivi din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria.

Premiile adjudecate în cea de-a doua zi de concurs au fost de aproape 5.000 de euro, însă totalul premiilor puse în joc la prima ediţie a Herneacova National Jumping este de 30.000 de euro.

 

The post 145 de cupluri cal-călăreț în cele 6 probe ale zilei a doua la Herneacova National Jumping appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*