20 în Liga 2: Pandurii out!

Eşalonul secund se “scutură” de a 21-a formaţie, care cam… încurca planurile pentru “ţintarul” sezonului viitor.
Astfel, Pandurii Tg. Jiu a fost exclusă de către FRF din eşalonul doi, fosta participantă în Europa League fiind anunţată că: “În temeiul art. 43 din Regulamentul de certificare a condițiilor de participare în competiția Liga a 2-a, se admite sesizarea Managerului Comisiei de evaluare din cadrul FRF privind refuzul acordării certificatului de participare a Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu la Campionatul Național Liga a 2-a”!
Cu Pandurii scoasă din joc, Liga a II-a va rămâne la 20 de formaţii, iar FRF le-a prezentat reprezentanților echipelor din eșalonul secund două propuneri, una cu un campionat normal, exact pe formatul actual, regulamentar, iar a doua- una specială, cu 19 etape (un tur de sezon), la comun, toată lumea, apoi, împărţirea echipelor în play-off şi două play-out-uri. Acum urmează ca varianta oficială să fie adoptată astăzi în şedinţa de Comitet Executiv programată, urmând ca țintarul să fie stabilit o zi mai târziu, iar startul noului sezon să nu aibă loc la 29 august, ci la o săptămână distanță, la 5 septembrie!
Tot astăzi se va lua în discuţie şi “soarta” Ligii a III-a, care nu va debuta nici ea aşa cum fusese anunţată, pe 29 august, eşalonul trei părând a fi şi mai complicat de pus la punct!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*