20 la startul pregătirilor lui Millenium Giarmata. Prim amical, sâmbătă

S-a intrat în cea de-a doua jumătate a lunii iulie, au început și pregătirile de vară ale divizionarelor C, printre care și CS Millenium Giarmata, care astăzi de la ora 18 s-a reunit în localitate la fluierul antrenorului principal Răzvan Leucă, 20 de jucători răspunzând prezent primului apel.

În dreptul grupării mereu pe pozițiile inferioare ale ierarhiei seriei vestice în ultimele sezoane s-au consemnat în această vară și câteva despărțiri, de exemplu în cazul tânărului Alexandru Cherecheş, trecut la ASU Politehnica după o campanie notabilă pe arena ”Nicu Moraru”, dar și în cel al lui Codrea, cooptat tot de o secund-divizionară, ACSPoli, respectiv Andrei Rus, tinzând spre Petrolul, în vreme ce portarul Miklos jr. s-a reîntors la Dumbrăviţa, însă pe același palier competițional. Iar alţi trei componenți vor să ajungă la alte echipe, rămânând de văzut traiectoriile lui Ghighilicea, Buzdugan şi Pricop.

Răzvan Leucă a făcut o primă referire după reunirea lotului, ”chiar dacă am terminat pe locul 13 la sfârşitul campionatului trecut, sunt bucuros că am promovat trei tineri care au fost transferaţi în liga a doua şi sper în continuare să mai promovez tineri în ligile superioare”, programând deja un primul meci amical, sâmbătă de la ora 10:30, la Orţişoara, cu divizionara ”D” locală Cocoşul.

Au demarat în această seară pregătirile Nariţa, Ciută – de la LPS Banatul, Sporin, Cochinţu, Andreici, Popan, Stupu, Olteanu, Ştefănescu, Domşa, Dorobanţu, Rosenblum, Beloescu, Ferţu, Florin Călin, Şandru, Gavrilă, Ciubotariu, Buga și Viorel Mihai.

 

 

 

The post 20 la startul pregătirilor lui Millenium Giarmata. Prim amical, sâmbătă appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*