3-3 în tur, 3-3 în retur. Scăpată de restul suspendării, Biled înapoi acasă… În Divizia D Timiș, etapa cu cele mai multe succese afară din acest campionat

Atât ar mai fi trebuit, ca oaspeții să fi învins și în ultimul joc al rundei a 24-a din liga a patra timișeană, izbândă de care n-au fost departe după ce au preluat conducerea în fiecare repriză, și-atunci chiar că vizitatorii ar fi stabilit un record destul de greu de doborât, de 6 victorii în deplasare în aceeași etapă. Chiar și așa, cele 5 succese afară consemnate sâmbătă au conturat un nou maxim al stagiunii în curs. Iar astăzi de la ora 17 a avut loc căderea de cortină: Voinţa Biled – AS FC Bazoşu Vechi 3-3 (1-2).

Astfel, și cu această remiză, bilanțul celei de-a șaptea runde din returul Diviziei D Timiș este de câte două victorii ale gazdelor respectiv rezultate de egalitate, dar și 5 triumfuri în deplasare, egalitatea fiind în schimb la goluri, 22 marcate de către amfitrioni și tot atâtea de vizitatori. A fost așadar cea mai prolifică etapă din sezonul de primăvară respectiv a treia cea mai bogată în goluri din întregul campionat. Și în tot cazul cu cele mai multe victorii în deplasare, câte patru succese afară fiind înregistrate în 5 runde din tur dar și în etapa inaugurală din 2018. Sâmbătă au fost însă chiar cinci…

Iar mai puține puncte decât în etapa abia încheiată au strâns gazdele doar în runda a noua, la mijlocul turului, numai 7, printr-o victorie și 4 remize, totalizând o brumă de 6 goluri înscrise vizitatorilor.

Cât despre ultimul meci al etapei a 24-a, acesta s-a disputat în această după-amiază nicăieri altundeva decât pe terenul din Biled, deși arena Voinței era suspendată pentru opt etape după incidentele din ultima rundă a turului, la jocul cu liderul de-atunci, CS Timişul Şag. Nu este așadar nici cea mai mică glumă, s-a jucat chiar la Biled, deși din retur s-au scurs de toate abia 7 etape, darmite punând la socoteală strict aparițiile în 2018 acasă în ”D” ale vicecampioanei din 2017, abia 4 în acest retur.

Totul a fost însă posibil deoarece pedeapsa a fost redusă cu mult, Voința primind ”verde” să revină pe propriu-i gazon. Iar reducerea sancțiunii s-a produs după câteva luni bune, ceea ce realimentează semnele de întrebare din dreptul AJF Timiș. Cum este oare posibil așa ceva!? Doar în anumite condiții s-ar putea decide așa ceva după atâta amar de vreme. Să fi fost oare îndeplinite respectivele condiții?

De aceea se și ţin probabil decizii de acest gen departe de ochii și urechile lumii, tăinuite, fără a fi comunicate transparent dinspre AJF Timiș. Este oare ceva de ascuns? Mai urmează poate şi reducerea pedepselor jucătorilor, eventual tot înjumătățite, și uite-așa…

Sancţiunile se arătau a fi pe măsura faptelor comise, doar pentru a fi ulterior reduse, și asta prin învăluire, sub radar. Însă nu era absolut deloc greu de prezis că la forul județean urma a se perpetua stilul ”aceeași Mărie cu altă pălărie”, iar înscăunații și-au intrat deja vârtos în rol. Și oare ce minuni vor mai urma!?

În fine… Gazdele au deschis scorul încă din minutul 1, prin Alin Stroe, iar după ce Achimov a marcat după un sfert de oră dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, acelaşi jucător Andrei Achimov a egalat la unu în minutul 17, ca apoi Cristian Radu să-i aducă pe nou-promovați în avantaj: 1-2. Scor la pauză…

Voința a egalat la doi prin Cătălin Costea, după două minute de la reluarea partidei, iar în minutul 65 oaspeţii  au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Radu, care a reuşit ”dubla”, preluând din nou conducerea pentru AS FC Bazoșu Vechi: 2-3.

Localnicii au mai egalat însă o dată, peste nici zece minute, prin Florin Iovițu, în minutul 72: 3-3. Simetrie perfectă, după un 3-3 și în partida tur.

A fost întâia remiză a Voinței în retur, în care a pierdut de 4 ori, cei din Bazoș trecând astfel peste pasa celor două înfrângeri din ultimele deplasări.

De semnalat că gazda Voința a înscris doar 12 nume de jucători pe foaia oficială, printre care și Flavius Titu, rămas însă întreaga partidă pe banca de rezerve, fără a fi echipat de meci. Titu este subiect al unui transfer mult discutat și întors de dată recentă pe toate fețele, sosind de la AS Seceani.

Au arbitrat Cosmin Ripan – Flavius Ciorogar şi Adrian Todea. Observator de arbitri, Ioan Lazăr, iar delegat de joc Dănuţ Frătuțescu, toţi cinci din Lugoj.

Rezultatele etapei, clasamentul actualizat și programul rundei viitoare, intermediară marți și miercuri, pe coloana datelor tehnice.

The post 3-3 în tur, 3-3 în retur. Scăpată de restul suspendării, Biled înapoi acasă… În Divizia D Timiș, etapa cu cele mai multe succese afară din acest campionat appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*