3 tipuri de ASIGURĂRI pentru liniștea familiei tale

Necesitățile esențiale ale unei familii sunt diverse, printre care și cele financiare, dar un loc special îl ocupă liniștea, reducerea pe cât posibil a factorilor care pot provoca stres, dat fiind faptul că el este de multe ori cauza apariției problemelor familiale sau a celor de sănătate. Riscurile de producere a unor evenimente stresante nu pot fi eliminate total, însă există posibilitatea ca acestea să fie preluate de o firmă de asigurări care pune la dispoziția familiilor interesate o gamă largă de produse și servicii de asigurare. Luate în considerare, acestea ar putea să contribuie, la nevoie, la confortul tuturor membrilor din familie.

Printre firmele de asigurări care activează pe piața din România se remarcă Gothaer, ce are în ofertă o gamă extrem de variată de produse și servicii de asigurare, potrivite pentru toate familiile, existând posibilitatea ca acestea să fie configurate în așa fel încât să răspundă cât mai bine dorințelor acestora. Site-ul Gothaer.ro prezintă în mod explicit aceste instrumente de preluare a riscurilor, existând chiar posibilitatea ca acestea să fie încheiate online, fără a mai fi nevoie să se facă deplasarea fizică până la sediul asiguratorului.

Iată care sunt cele 3 tipuri de polițe de la Gothaer, care pot aduce liniștea în orice familie!

  • Asigurarea riscurilor cu privire la eventualele pagube produse asupra mașinii personale, reprezintă una dintre cele mai importante măsuri ce pot fi luată pentru liniștea familiei, având în vedere ca achiziționarea unui autovehicul reprezintă de cele mai multe ori un efort financiar deosebit, iar apariția unei daune poate însemna pierderea definitivă a banilor investiți. Gothaer oferă asigurarea GOCasco, care acoperă în funcție de pachetul ales aproape toate riscurile ce pot apărea în trafic și nu numai: avarii produse de conducătorii auto sau proprietarul mașinii, defecțiuni apărute în urma unor incendii, explozii, calamități naturale sau fenomene atmosferice cu efect distructiv. Există chiar posibilitatea acoperirii riscului de furt și a vandalismului produs de oameni sau de animalele sălbatice. Acum este și la ofertă specială: la 3 riscuri asigurate se oferă încă 3 gratuit!
  • Locuința reprezintă spațiul în care familia își desfășoară mare parte din timp. Aceasta trebuie să poată adăposti membrii familiei, chiar și în condițiile în care apar unele situații mai dificile. O poliță facultativă de asigurare a locuinței, precum CASA MEA, oferită de Gothaer, preia suplimentar riscuri în afara celor incluse în asigurarea obligatorie pentru locuință (PAD). Există mai multe pachete care răspund diverselor nevoi de asigurare prin acoperiri de tipul daunelor provocate de incendii, explozii, cutremure, alunecări de teren, fenomene atmosferice cu caracter distructiv, scurgeri accidentale de apă din conducte, furturi etc. În plus, această poliță facultativă oferă gratuit și asistență tehnică de urgenă la domiciliu – GoASIST;
  • Accidentele membrilor familiei pot apărea în orice moment, fie că este vorba despre un accident rutier, fie că este unul de ordin casnic sau care se petrece la locul de muncă. De multe ori, aceste incidente nedorite vin și cu cheltuieli financiare neașteptate. Asigurarea de accidente pentru persoane este avantajoasă, deoarece poate fi configurată divers (doar pentru riscuri de bază sau pentru cheltuieli complexe, medicale sau deces), este mai ieftină decât asigurarea de viață și poate fi încheiată fără a exista obligația realizării unor analize medicale.

Articolul 3 tipuri de ASIGURĂRI pentru liniștea familiei tale apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*