300 de locuri disponibile la Şcoala de Subofiţeri de la Boldeşti-Scăeni, pentru cei care doresc să devină pompieri

F. T.

Potrivit unui comunicat al Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti-Scăeni, tinerii care doresc să urmeze o carieră de salvator pot da examen de admitere pentru ocuparea celor 300 de locuri (278 pentru specializarea subofiţer militar şi 22 pentru maistru militar auto) din cadrul insituţiei.
„Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie – 28 februarie, la structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate.
Termenul limită pentru depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare este 10 martie (…). În data de 27 martie este programată susținerea probei de verificare a cunoștințelor.Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum și alte informații de interes pot fi consultate pe site-ul şcolii http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm sau pe site-ul IGSU https://igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere”, se menţionează în acelaşi comunicat al reprezentanţilor instituţiei.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*