34 de etape de suspendare și circa 2.000 de lei amendă, aplicate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș

În urma cartonaşelor roşii acordate şi a eliminării din teren tot în etapa care a trecut a unor oficiali ai cluburilor, Comisia de Disciplină a AJF Timiș a acordat 34 de etape de suspendare şi amenzi totalizând circa două mii de lei. 34 de etape, cât un întreg campionat în Divizia D Timiș…

Iar lista ”pedepsiților” în liga a patra timișeană este destul de lungă: Răzvan Cuculea (CSM Lugoj II), Cosmin Jarcalete (ASO Deta), Alexandru Mureşan (Peciu Nou) și Cornel Bud (Timişul Şag), fiecare suspendați pentru două etape şi amendați cu 150 de lei; Rareş Anghel (Timişul Şag) şi Dănuţ Brădean (ASO Deta) – câte o etapă.

Antrenorul Nicolae Căprărescu, de la CS Unirea Sânnicolau Mare, a fost suspendat două etape şi amendat cu 200 de lei, iar Cornel Brici (ACS Murani) o etapă şi 200 de lei penalizare.

Deloc puțini și cei trași pe dreapta în Campionatul Județean Timiș: Ioan Enesal (Olimpia Răuţi) – suspendat 5 etape şi amendat cu 200 de lei; Alexandru Benea (Cărpiniş ), pe 4 etape şi amendat cu 200 de lei; Nicolae Bubulici (Cărpiniş ) – 3 etape şi 200 de lei; Răzvan Burghelea (Cărpiniş) – două etape și 100 de lei.

Cătălin Voicu (Coşteiu), Gheorghe Ilcău (Autoliv Lugoj) și Milan Berbece (Igriş) au primit suspendări pe câte o etapă iar clubul Olimpia Răuţi un ultim avertisment şi o amendă de 150 de lei, pentru deficienţe în organizarea meciului din etapa anterioară. În fine, din liga a VI-a, de ”Promoţie”, Sereno Natanticu, de la cei din Partoş, a fost suspendat două etape şi amendat cu 100 de lei.

 

The post 34 de etape de suspendare și circa 2.000 de lei amendă, aplicate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*