340 de milioane de lei vechi pe lună PENSIE. Vezi cine o ia

Cea mai mare pensie de serviciu din Apărare, plătită în aprilie 2018, a depăşit 34.600 de lei brut şi a încasat-o un fost magistrat militar, au declarat în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET oficialii Casei de Pensii Sectoriale a Ministerului Apărării Naţionale. Toate pensiile din Apărare se plătesc doar de la bugetul de stat.

Cea mai mare pensie de serviciu din Ministerul Apărării Naţionale şi din alte instituţii din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, plătită în luna aprilie, s-a ridicat la 34.638 lei brut, au spus exclusiv pentru Economica.net oficialii Casei de Pensii Sectoriale (CPS) a MApN, care administrează pensiile din Apărare. Pensia a fost încasată de un magistrat militar pensionat, au adăugat reprezentanţii CPS a MApN.

Pensiile din MApN şi din alte instituţii din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, inclusiv pensiile de serviciu din aceste instituţii, sunt plătite de Casa de Pensii Sectorială a MApN.

În jur de 64.500 de persoane au încasat în aprilie 2018 pensii de serviciu (pentru limită de vârstă, pensie anticipată şi anticipată parţială), plătite de CPS a MApN, au răspuns pentru ECONOMICA.NET oficialii instituţiei.

Pensiile de serviciu plătite în aprilie pensionarilor din Apărare au costat peste 247,29 milioane lei brut. „Cuantumul brut al plăţilor efectuate în luna aprilie 2018 pentru beneficiarii pensiilor de serviciu a fost de 247.295.683 lei”, au spus pentru Economica oficialii Casei de Pensii Sectoriale a MApN. Toate pensiile din Apărare se plătesc doar din bugetul de stat.

Pensia de serviciu medie brută din Apărare, plătită în aprilie 2018, a fost de 3.834 de lei brut, reiese din datele pe care Casa de Pensii Sectorială a MApN le-a transmis ECONOMICA.NET.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*