5 motive pentru a purta pantofi de mireasă fără toc

Știm cu toții cât este de dificil să găsești perechea ideală de pantofi de mireasă, dintre miile de modele disponibile. Fie că preferi pantofii din piele naturală, sau îți dorești să porți la nuntă o pereche de pantofi de mireasă la comandă, opțiunile dintre care să alegi sunt nenumărate. Însă una dintre cele mai versatile alegeri o reprezintă pantofii de mireasă fără toc. Așadar, poți alege să porți la propria nuntă o pereche de balerini de mireasă. Iar pentru a te convinge că este o alegere bună, îți prezentăm cinci motive pentru care ar trebui să porți pantofi de mireasă fără toc.

  1. Este ziua ta magică – tu impui regulile.

Da, cu toții am auzit atâtea povești despre cum ar trebui să arate nunta perfectă. Dar gândește-te: este nunta ta! Ziua ta magică. Este ziua în care totul este despre tine, tu ai dreptul să fii în centrul atenției, așadar poți alege fiecare detaliu care te reprezintă. Inclusiv pantofii. așadar, dacă preferi să optezi pentru o pereche de pantofi de mireasă comozi, nu există nici un motiv pentru care să nu o faci. Cu atât mai mult, dacă nu ești obișnuită sau nu te simți bine pe tocuri, nu este aceasta ziua în care ar trebui să te obișnuiești cu înălțimea.

  1. Îți poți optimiza înălțimea.

Unele mirese sunt înalte, dar își doresc să fie mai scunde decât mirele. Acest lucru se poate rezolva foarte simplu, cu o pereche de pantofi fără toc.

  1. Simte-te bine, fără probleme.

Așa cum menționam anterior, mai ales dacă nu ești obișnuită cu pantofii cu toc, aceștia ar fi o adevărată problemă în ziua nunții. Dar chiar și în cazul în care ești obișnuită să umbli cu tocuri, ziua nunții este cu totul diferită. Vei fi nevoită să mergi mult, să stai o perioadă îndelungată în picioare, și chiar să dansezi. Cu siguranță nu îți dorești ca nunta să îți fie ruinată de dureri de picioare. În plus, vei dansa mult mai ușor încălțată cu o pereche de pantofi fără toc.

  1. Sunt mai ușor de asortat la rochia de mireasă.

Deși există numeroase modele de pantofi disponibile, este destul de greu să găsești acea pereche de pantofi care să se potrivească de minune cu rochia ta. În special dacă îți dorești să porți pantofi cu toc, trebuie să îi alegi cu mare atenție, să se potrivească la lungimea rochiei. Ei bine, acest lucru nu este valabil și în cazul pantofilor fără toc. Singurul lucru la care trebuie să ai grijă în cazul lor este să nu fie rochia mult prea lungă.

  1. Îi poți purta și după nuntă.

În general, pantofii de mireasă sunt purtați o singură dată. Așadar, ei reprezintă o investiție destul de mare. Însă dacă optezi pentru o pereche de pantofi fără toc, îi vei putea purta și ulterior. Fie că vei reuși să îi asortezi unei ținute de la birou, sau unei ținute pentru o ocazie specială, o pereche de balerini de mireasă o să fie mult mai ușor de purtat și după nuntă, decât o pereche de pantofi cu toc.

Iti poti comanda aici https://www.etienne.ro/pantofi-mireasa.html la atelierul Etienne Shoes o pereche de pantofi de mireasa fără toc sau cu un toc mic.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*