5 tipuri de pantofi pe care să îi porți în sarcină

Sarcina reprezintă o perioadă în care apar multe restricții, ca urmare a modificărilor fizice și, deși multe femei încă mai poartă tocuri, această decizie nu este, neapărat cea mai inspirată. Indiferent cât de mare este burtica, orice dezechilibru din organism poate determina îngreunarea picioarelor și chiar umflarea acestora, motiv pentru care este indicat să ai în permanență la îndemână o pereche comodă de încălțări.

Așadar, pentru a-ți asigura confortul permanent, este indicat să îți alegi din timp încălțările potrivite. Și vestea bună este că, în ziua de astăzi, funcțional nu mai înseamnă, neapărat, urât. Dacă știi unde să cauți, poți să te bucuri din plin atât de cei mai frumoși, cât și cei mai comozi pantofi!

Iată care sunt cele mai populare alegeri care să îți asigure o experiență extraordinară pe timpul sarcinii:

1.  Balerini

Balerinii au reprezentat dintotdeauna prima alegere a gravidelor. Ce poate fi mai grozav? Nu ai șireturi, nu trebuie să te apleci, se potrivesc atât cu o ținută elegantă, cât și cu una casual. Mai mult, pe piață există atât de multe opțiuni, încât chiar pot satisface absolut orice gust! Indiferent că ești mai simplistă ori îți plac detaliile, sigur vei găsi o pereche potrivită stilului tău!

2.  UGG

Fie că este toamnă, fie iarnă sau primăvară, dacă ești însărcinată poți avea în pantofar o pereche de UGG-uri. Aceste încălțări sunt echivalentul balerinilor, doar că pentru timpurile reci. Se încalță ușor, permit picioarelor tale să nu se simtă înghesuite și au avantajul unei tălpi ortopedice. Astfel, greutatea corpului este distribuită uniform pe toată suprafața și nu veiobosi atât de ușor ca într-o pereche obișnuită de ghete cu toc.

3.  Pantofi cu talpă dreaptă

Pantofii cu talpă dreaptă pot veni chiar în foarte multe forme și culori. Producătorul de încălțăminte Perlla pune la dispoziția gravidelor o varietate de astfel de modele, atât din piele naturală, cât și din velur. Asemenea UGG-urilor, acest tip de încălțăminte oferă echilibru în momentul pășirii, precum și o distribuție uniformă a greutății. Nu în ultimul rând, există astfel de modele pentru orice sezon, inclusiv pentru zilele călduroase de vară.

4.  Espadrile

Sunt ani buni de când espadrilele au devenit extrem de populare. Asemenea balerinilor, și acestea se comercializează într-o varietate de culori, forme și chiar materiale. Se găsesc în magazinele de profil la prețuri avantajoase și pot fi asortate cu ușurință la aproape orice ținută.

5.  Ghete cu talpă joasă

Dacă vrei puțin toc, atunci poți opta pentru încălțămintea cu talpă joasă. Aceasta este recunoscută pentru tocul pătrat, care este suficient de comod și de elegant încât să te pună într-o lumină bună și să nu te afecteze prea mult. De asemenea, este indicat să alegi cizme sau ghete care să fie pe elastic sau, cel mult, cu fermoar. Cu cât sarcina devine mai avansată, cu atât îți va fi mai dificil să te apleci pentru a lega șireturi.

Așadar, indiferent cât de mare este burtica, ține cont că sănătatea picioarelor tale este mai importantă decât crezi! Toată presiunea cade pe ele și este bine să le îngrijești corespunzător, oferindu-le cel mai bun răsfăț printr-o încălțăminte comodă și de calitate.Sursa foto: pinterest.com

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*