90 de minute pe teren după 7 luni, Roșu crede că UTA ar fi meritat victoria cu FC Voluntari: „Am arătat un fotbal frumos, ne-am creat ocazii, am avut și puțin ghionin”

La revenirea în Liga 1, UTA are un cuplu de mijlocași central predestinat: Albu – Roșu, care oferă  mult echilibru echipei. Ambii au filtrat destule baloane, Alex Albu fiind și utistul care a apărut cel mai mult la finalizare pentru echipa gazdă. Apoi, fotbalistul împrumutat de la Chiajna a abandonat lupta din pricina unei contracturi musculare. „A fost un meci bun din partea noastră, am dominat mai bine de jumătate din partidă, dar pe final ne-a lăsat benzina. E normal, suntem unii care am jucat din trei în trei zile, alții de două luni nu au mai evoluat aproape deloc, deci e normal. Am avut câteva ocazii mari, trebuia să marcăm, am vrut victoria pentru noi și fani, dar, din păcate, trebuie ne mulțumim cu un egal. Am fi vrut patru sau șase puncte după primele două etape, ne pare rău că nu am luat trei puncte astăzi, dar asta e”, a spus Albu la microfonul celor de la Digi Sport.

Ca și contra Viitorului, în luptă, la mijlocul terenului, a intrat Cristi Melinte, în timp ce Neluț Roșu, cu crampe musculare și el, nu a mai fi putut fi înlocuit fiindcă se făcuseră deja trei schimbări în tot atâtea momente de întrerupere a jocului. „La final, am simțit crampe, căci vin după o perioadă mai lungă în care nu am jucat. Au fost acele probleme cu clubul din Mediaș, acum mă bucur că am revenit pe teren, chiar dacă am avut aceste dureri. Mi-a prins bine acest meci și cred că, de la meciul viitor, nu vor mai fi probleme. Din păcate, au apărut niște probleme și la alți jucători, puțin neprevăzute, fiindcă în astfel de meciuri avem nevoie de toată lumea. Accidentările le-am resimțit la sfârșitul jocului, când adversarii erau mai proaspeți și au prins și încredere”, a precizat fotbalistul de 27 de ani născut la Cluj, care nu mai prinsese 90 de minute pe teren de pe 31 ianuarie, în Craiova – Mediaș 3-1.

Roșu consideră că și Voluntariul și-a dorit mult un rezultat bun în seara ce va intra în istoria fotbalului arădean, pentru inaugrarea arenei „Francisc Neuman”.  „Toată lumea îți dorea victoria în această seara. Sigur noi, ca și gazde pe acest stadion nou, având și susținerea întregului oraș, al suporterilor, ar fi trebuit să facem, poate, mai mult. Oricum, cred că am condus jocul până în ultimele 20 de minute, am arătat un fotbal frumos, ne-am creat ocazii. Din păcate, am avut și puțin ghinion, căci am avut golul în bocanc. cum se zice. Am creat mai mult decât ei, meritam victoria, dar acum e tardiv să mai vorbim”, mai consideră „închizătorul” cu atribuții de regizor în jocul  arădenilor.

Dacă Albu sau Benga fac parte din categoria fotbaliștilor cu prea multe jocuri oficiale în picioare în ultimele două luni de zile, Roșu e la polul opus, atâta timp cât fosta sa echipă l-a pus deoparte în ultimul timp. „Fiecare își face partea lui într-un joc, unii au părți mai bune, alții mai slabe, într-o familie nu facem diferențe și analize. Nu trebuie să lăsăm capul plecat pentru această remiză. Abia am început, sperăm să creștem de la meci la meci. Cred că am arătat ca o echipă bună, nu ca o nou promovată, până la urmă am dominat o echipă ce se menține de câțiva ani în Liga 1. Ne prinde foarte bine această pauză, avem niște jucători cu coronavirus, la meciul trecut s-au accidentat Tomozei și Ursu, astăzi se pare că am mai pierdut un jucător (n.a. Vali Buhăcianu, cu probleme la mușchii inghinali).  Sperăm ca în pauza să fie de bun augur pentru toată lumea și la meciul cu FC Argeș tot lotul să fie sută la sută să putem alcătui cel mai bun <<11>> și a recupera punctele pierdute astăzi”, a concluzionat Roșu.

Neluț Roșu a adunat un număr de 162 de partide în Liga 1, pentru CFR Cluj, FC Botoșani, Viitorul, Astra și Mediaș, dar și 17 goluri. Pentru Levski Sofia a jucat în 7 partide în prima ligă bulgară și două în preliminariile Europa League.

0
0

Articolul 90 de minute pe teren după 7 luni, Roșu crede că UTA ar fi meritat victoria cu FC Voluntari: „Am arătat un fotbal frumos, ne-am creat ocazii, am avut și puțin ghionin” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*