A apărut un nou focar de infecţie cu noul coronavirus în Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea unor cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 la clubul de fotbal Minaur Baia Mare. Din totalul celor 29 de componenți ai echipei (jucători și staff) sunt pozitive nouă persoane.

Toți ceilalți membri ai echipei sunt contacți direcți și au intrat în carantină/izolare la domiciliu sau în locația declarată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa de fotbal. În acest context, meciul de fotbal programat să se dispute astăzi pe stadionul din municipiul Baia Mare, în Cupa României, nu va mai avea loc.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*