A apărut un nou focar de infecţie cu noul coronavirus în Maramureș

A apărut un nou focar de infecţie cu noul coronavirus în Maramureș

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să vă comunice faptul că la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie au fost confirmate nouă persoane infectate cu noul Coronavirus, beneficiari ai serviciilor de asistență socială. Toate aceste persoane au fost mutate și izolate în cadrul centrului rezidențial și beneficiază de asistență medicală zilnică, asigurată de personal medical, în colaborare permanentă cu medicii epidemiologi din cadrul Direcției de Sănătate Publică Maramureș. Contacții direcți au fost carantinați.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Direcția de Sănătate Publică Maramureș a dispus efectuarea dezinfecției și au fost luate toate măsurile de protecție individuală. De asemenea, se efectuează ancheta epidemiologică.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*