A doua etapă, primul eşec. „U” Cluj a pierdut cu Timişoara, după o fază fixă. Suporterii au fost interzişi lângă stadion

Universitatea Cluj a pierdut, 0-1, meciul cu ASU Poli Timişoara, din etapa a doua a sezonului ligii secunde.

„Şepcile roşii” au fost învinse de un eurogol reuşit de Popovici, iar Liga 1 pare acum foarte departe.

A fost o primă repriză echilibrată pe Cluj Arena, în care cele două echipe şi-au împărţit ocaziile. Dacă bănăţenii au ratat cele mai mari şanse prin Axente şi Mera, „U” a trăit doar prin ocaziile lui Goga, cea mai mare în prelungiri.

Jocul nu s-a schimbat prea mult nici după pauză. Acelaşi Goga a fost aproape de gol în minutul 55, dar cei care au marcat au fost bănăţenii. Tamaş s-a urcat peste Plazonja la un duel aerian, iar din lovitura liberă rezultată Sergiu Popovici a trimis direct în vinclu (69). Imediat, Muţiu a fost aproape de gafa sezonului, iar cu 10 minute înainte de final Axente a ajuns târziu la o minge care putea decide meciul.

Clujenii au dominat finalul, dar ocaziile au venit doar în prelungiri. Tamaş şi Goga au ratat şansa unui punct, iar timişorenii au plecat cu toate punctele de pe Cluj Arena. „U” rămâne doar cu victoria de la Arad şi are mult de muncit pentru a arăta, în primul rând, ca o candidată la promovare.

Meciul s-a jucat fără spectatori, iar fanii clujenilor nu au putut să vadă partida nici din afara arenei. Jandarmeria a interzis accesul persoanelor chiar şi pe scările exterioare ale stadionului.

„U” Cluj

Au mai intrat: Mâneran, Inacio, Gavra, Golan, Barbu. Antrenor: Adrian Falub

ASU Poli

Au mai intrat: Coadă, Plazonja, Manea. Antrenor: Alexandru Benga

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*