A început cea mai intensă săptămână utistă după mult timp încoace: Meci de prezentare cu Ripensia și bătălie pe puncte cu Farul, în fața propriilor suporteri!

După două săptămâni petrecute departe de Arad, în cantonamentul de la Rogla (Slovenia), UTA s-a întors acasă și pregătește poate cea mai intensă săptămână după mult timp încoace. La distanță de 4 zile, „roș-albii” se vor reîntâlni cu fanii lor în tribunele arenei „Francisc Neuman” în cadrul a două evenimente speciale.

O ultimă repetiție cu Ripensia, sau riscurile nu vor fi prea mari?

Primul va începe miercuri, la ora 19 și e dedicat exclusiv abonaților la meciurile utiștilor din noul sezon competițional. De această dată, nu sunt luate în calcul măsurile anti-COVID impuse de autorități, așa că vorbim despre aproximativ 2400 de suporteri. Iar tribuna „Coco Dumitrescu” , singura care-și va deschide porțile peste două zile, poate găzdui maxim 2700 de oameni. Cu această ocazie, Laszlo Balint și stafful său tehnic va veni în fața susținătorilor cu lotul de fotbaliști menit să depășească perfomanța din sezonul precedent, poziția a 8-a în Liga 1. De admirat va fi și și noul echipament și de descoperit și progresele făcute de Erico și colegii săi după stagiul de pregătire din Slovenia, cu ocazia testului cu Ripensia. Din informațiile noastre, testul cu divizionara secundă va începe efectiv la ora 20, după ce organizatorii își vor epuiza toate surprizele pentru publicul arădean. Inclusiv ultima achiziție, acel atacant străin cu cifre importante în ultimul sezon.

Miza cu Farul: Un debut pozitiv cu fanii arături

Mai rămâne de văzut dacă Balint va încerca măcar o repriză, sau 60 de minute formula pe care o are în cap și în disputa de duminică, cu Farul Constanța, sau nu va risca nimic. Într-adevăr, main-eventul săptămânii va fi disputa pe puncte, primele puse în joc în noul campionat, cu trupa lui Gheorghe Hagi. Chiar la Arad, pe „Francisc Neuman”. Miza va fi extrem de ridicată, e clar că „roș-albii” își doresc un debut pozitiv cu fanii lor alături, mai ales că de această dată pe arena din Calea Aurel Vlaicu ar putea intra în jur de 5500 de oameni. Vaccinați sau testați negativ anti COVID. Poate Benga și Vorobjovas vor primi ceva minute cu Ripensia, dar contra celor de la Farul ar trebui să rămână în tribună. Ca și Isac și Ilie, care mai au de tras până să reintre în efort normal.

Reconsul și CBA măresc numărul partenerilor UTA-ei

Dar, e o săptămână importantă și în definirea relației dintre clubul UTA și firma Recons, noul administrator al arenei „Francisc Neuman”. Și cu ajutorul suporterilor, Alexandru Meszar și Nicolae Mehelean, vor ajunge la aceeași masă chiar în cadrul unei conferințe de presă, programată miercuri dimineață. În ultimele zile, directorul Recons a înțeles că una e să faci ceea ce vrei în domeniul parcărilor sau la Ștrandul Neptun și alta să îi pui bețe în roate simbolului numărul unu al orașului. Așa că, Mehelean va coopera și o va lăsa mai moale cu discursul de eficientizare a unui stadion care și așa e cum e, cu multe defecțiuni, ce dau pe afară în special cu ocazia precipitațiilor mai serioase.

În fine, tot miercuri, gruparea arădeană își va anunța noul partener, care-și va expune numele și pe echipamentul de joc, undeva pe mâneci. Este vorba despre societatea CBA, un lanț maghiar de supermarketuri care activează în Bulgaria, Lituania, Cehia, Croatia, Polonia, Serbia și România.

0
0

Articolul A început cea mai intensă săptămână utistă după mult timp încoace: Meci de prezentare cu Ripensia și bătălie pe puncte cu Farul, în fața propriilor suporteri! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*