A început cu o remiză, continuă cu un derbi

Marian Dima

În Liga A Prahova, etapa a VII-a a început de miercuri, la Urlaţi desfăşurându-se, în devans, partida dintre Unirea şi CS Cornu, gazdele solicitând această mutare a meciului pentru că la sfârşitul săptămânii sunt Zilele oraşului Urlaţi. A fost 2-2, la capătul unui meci spectaculos, în care oaspeţii au condus de fiecare dată, fără a reuşi să se impună. Golurile partidei de la Urlaţi au fost marcate de Cătălin Gheorghe (44) şi Vasile Dinu (73), pentru gazde, respectiv Gavrilă Cristian (33 şi 52), în contul celor din Cornu.
Runda continuă cu cel mai interesant joc – derbiul etapei având loc astăzi, la Boldeşti, acolo unde ocupantele locurilor 2 şi 3, Petrolistul, respectiv CS Băneşti se întâlnesc într-un duel direct, meci după care vom afla şi care este echipa care va rămâne în “coasta” liderului CS Blejoi – cu menţiunea că, deja, derbiurile pentru podium, din tur, sunt aproape “consumate”, odată cu acest joc programat să înceapă la orele 17,00, pe arena “Viorel Mateianu”.
În rest, meciuri interesante la Breaza, unde are loc un “clasic” al judeţului – Tricolorul – Avântul Măneciu, şi Slănic, anunţându-se un meci interesant, un derbi local, după mulţi ani, cel dintre echipele oraşelor vecine Slănic şi Vălenii de Munte, în timp ce la Păuleşti (care va primi, la Plopeni, vizita singurei echipe fără punct în clasament, CS Ceptura) şi la Petrolul 95- unde vine liderul, se anunţă meciuri cu favorite certe şi cu o “căruţă de goluri”.

Iată programul etapei:
vineri, ora 17.00
Petrolistul Boldeşti – FC Băneşti Urleta
sâmbătă, 30 septembrie, ora 17.00
AFC Brebu – Unirea Teleajen
CS Măneşti Coada Izvorului – CSO Plopeni
Măgura Slănic – Teleajen Văleni
Tricolorul Breaza – Avântul Măneciu
duminică, 1 octombrie, ora 11.00
Petrolul 95 Ploieşti – CS Blejoi
CS Păuleşti – CS Ceptura

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*