A murit de pneumonie in 1920. Ce au descoperit azi in sicriul fetitei este SOCANT!

CAZ SOCANT IN ITALIA. Moartea unei fetite starneste ample controverse in presa. Afla ce lucruri socante s-au aflat despre trupul Rosaliei Lombardo, moarta la 2 anisori acum mai bine de 90 de ani.

Rosalia Lombardo a murit in anul 1920 din cauza pneumoniei. Aceasta s-a dus in lumea ingerilor chiar intr-o zi de sarbatoare, pe 6 decembrie. Trupul fetitei a fost depus intr-un sicriu care se afla la o manastire.

Tatal fetei a recurs la o tehnica care i-a socat pe multi dupa ce, recent, analizandu-l sicriul fetitei, nu a putrezit absolut deloc in mai bine de 90 de ani.

Tatal fetei a imbalsamat-o si i-a pus trupul neinsufletit intr-un sicriu de sticla. Motivul pentru care trupul fetei nu s-a dezintegrat este tehnica de imbalsamare necunoscuta la care a recurs tatal ei.

Pe cercetatorii italieni care investigheaza cazul copilei din Palermo ii socheaza altceva.

Acestia au auzit de la mai multi oameni ca micuta si-ar deschide ochii in fiecare zi si ii priveste tinta pe cei care se apropie de sicriu.

Acest fenomen neobisnuit deschide cutia teoriilor fantastice despre moartea fetitei. Multi locuitori din Palermo sunt de parere ca fetita nu a murit niciodata si ca spiritul ei inca este prezent.

Oamenii de stiinta italieni sustin ca nu este vorba sub nicio forma de o iluzie optica provocata de lumina si confirma ideea ca aceasta si-ar deschide ochii zi de zi.

Sursa: teotrandafir.com

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*