A murit Raffaella Carra, cea care l-a făcut pe Maradona să danseze!

Agențiile de presă au anunțat, ieri seară, că actrița, prezentatoarea și cântăreața italiană Raffaella Carra a decedat, la vârsta de 78 de ani. Știrea a dat naștere la apariția multor amintiri și momente epice, pe rețelele de socializare, toate din viața artistei, care au avut și câteva teme muzicale de excepție, cum ar fi Fiesta, Trebuie să veniți în Sud sau Fierbinte, fierbinte!
Și, surpriză – iubitorii fotbalului mondial au avut ocazia să-l revadă pe Diego Armando Maradona, în timp ce-și prezenta emisiunea La Noche del 10, de la televiziunea argentiniană. Invitata de gala a acelei emisiuni a fost nimeni alta decât Raffaella Carra. Totul s-a transformat într-o petrecere în toată regula, o fiesta adevărată, în care fostul mare fotbalist și-a arătat talentele de dansator.

Carra s-a îmbrăcat în tricoul Argentinei, iar Diego a anunțat cu emoție: ”Raffaella Ne cântă pentru toți argentinienii”! La scurt timp, după ce italianca a-nceput să cânte, Maradona s-a alăturat divei, mișcându-și șoldurile și invitându-și toți invitații emisiunii sale să danseze. Numărul 10 argentinian s-a apropiat și mai mult de Raffaella, pentru a dansa cu ea, ambii mișcându-și umerii și talia pe ritmurile Fiestei și părând foarte apropiați.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*