A murit un al treilea actor din distribuţia „Beverly Hills 90210″

Richard Erdman este al treilea actor din distribuţia serialului de televiziune de succes „Beverly Hills 90210” care a murit în ultimele două săptămâni, după Luke Perry şi Jed Allan, potrivit closer.fr, citat de Mediafax.
Figură emblematică a cinematografiei americane, Richard Erdman a murit la vârsta de 93 de ani, pe 16 martie, potrivit publicaţiei americane Chicago Tribune.
Pe parcursul unei cariere de şapte decenii, actorul american a jucat în peste 175 de filme.
A debutat în 1944 şi a jucat mai ales roluri secundare, alături de numeroase staruri, precum Bette Davis, în „Mr. Skeffington” (1944), şi Marlon Brando, în „Cry Danger” (1951).
S-a specializat apoi în comedii şi a apărut în numeroase seriale TV, printre care producţia NBC „Community”, care s-a încheiat în 2015, când actorul a şi pus capăt carierei sale.
În anii 1990, a jucat în serialul „Beverly Hills 90210”, marcat în ultimele două săptămâni de alte două dispariţii, actorii Luke Perry şi Jed Allan.
Astfel, pe 9 martie, Jed Allan, care l-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve Sanders, jucat de Ian Ziering, în serialul „Beverly Hills 90210”, a murit la vârsta de 84 de ani.
Iar Luke Perry, interpretul personajului Dylan McKay, a decedat la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac cerebral masiv, pe 4 martie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*