A semnat Rădulescu, se pregăteşte Vintilă !

Liderul Ligii A Prahova, CS Blejoi, are o săptămână fructuoasă în perspectiva returului. Desprinsă în câştigătoare a primului eşalon judeţean, fără mari emoţii cu privire la participarea la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, echipa antrenată de Răzvan Vlad a reuşit să-şi completeze lotul cu încă un fotbalist, după revenirea lui Theo Bojoagă, acum fiind transferat Bogdan Rădulescu.a semnat29
Experimentatul portar, fost divizionar secund, cu care tehnicianul Răzvan Vlad a mai lucrat şi la defuncta Chimia Brazi, era „liber”, după ce se formaţia CS Păuleşti renunţase la serviciile sale. Rădulescu a fost imediat ofertat de către CS Blejoi, care caută o „dublură” pentru titularul Adrian Gheorghe, cele două părţi parafând oficial înţelegerea.
În plus, Blejoiul este foarte aproape de a rezolva şi „problema” atacantului, Adrian Vintilă – jucător care a evoluat la Petrolul în sezonul trecut şi în prima parte a campionatului Ligii a III-a – fiind aproape de a semna şi el cu Blejoiul, echipă care mâine susţine şi primul amical din 2018, în compania formaţiei CSC Berceni, ocupanta locului doi în clasamentul la zi al Superligii Prahova.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*