A slăbit 50 de kilograme la scurt timp după ce a început să bea acest ceai. E sănătos şi la îndemâna oricui

O tânără de 22 de ani din Anglia a slăbit 50 de kilograme consumând un ceai extrem de popular. Fata a ajuns celebră pe rețelele de socializare, unde a postat fotografii cu progresul dietei speciale.

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie a dat jos 50 de kilograme consumând un ceai extrem de popular, scrie kfetele.ro.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Fata a ajuns celebră pe rețelele de socializare, unde a postat fotografii cu progresul dietei speciale pe care a ținut-o. Drama femeii nu era doar că avea 150 de kilograme. Pe lângă asta, tânăra se confrunta și cu diabetul zaharat.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Fata a ascultat sfaturile medicului de familie, care i-a recomandat să bea mult ceai verde pentru reglarea colesteroluDieta cu mămligă. Uluitor ce se întâmplă în organismul tău dacă înlocuieşti pâinea cu mămăligalui rău din sânge. Ceaiul verde a ajutat la accelerarea metabolismului și i-a dat suficientă energie să se apuce de sport, iar acest lucru a ajutat-o și să se tonifieze.

Se pare că acest ceai verde, mai ales dacă e luat din comerț, e periculos. Conține multă cofeină și dă o stare de agitație celui care îl bea. Tocmai de asta, tânăra a alternat cele 3 căni de ceai verde cu ceai din fructe de pădure și astfel nu s-a confruntat cu aceste reacții adverse.

Sursa: rtv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*