A treia victoria stagională s-a conturat în manieră clară: KSE Târgu Secuiesc – FCC Baschet Arad 33-80

Gazdele primului turneu al LBNF la care a participat FCC Baschet Arad nu au fost la nivelul celor de săptămâna trecută. Atunci, galben-albastrele pierdeau la Satu Mare, pentru ca acum să susțină un simplu antrenament (fără publicul ce nu are acces în săli în contextul pandemiei de COVID) în compania fetelor de la KSE Târgu Secuiesc.

Tabela s-a oprit la 80-33 (pe sferturi 18-6, 24-8, 29-6, 9-13), cu arădencele superioare la absolut toate capitolele. Dacă, ieri, teamul de pe Mureș a început cu un 0-18 în fața campioanei Sepsi, de această dată a fost invers, cu un sec 13-0 al elevelor lui Bulj în fața covăsnencelor.

Dacă în partidele precedente, cu echipele mai bune, pivoții au dus greul, de această dată punctele au venit în special de la extreme și conducătorul de joc. Chiar dacă a pierdut primul „5” în favoarea lui Akathiotou, Marta Fodor a fost coșgetera partidei  și jucătoarea care a țintit cel mai bine de la distanță, cu trei „triple”. Ratările din final, venite pe fondul lipsei de concentrare, le-au permis amfitrioanelor să câștige un sfert, dar nimic mai mult, diferența de scor fiind foarte mare în fața fetelor de la FCC  Baschet Arad.

Ca și la turneul de la Satu Mare, „galben-albastrele” și-au îndeplinit obiectivul și ajung la trei succese din cinci partide. Săptămâna viitoare, Hadzovic și colegele sale se întorc în zonă, la Brașov, pentru al treilea turneu al LBNF, penultimul al anului 2020. Pe 12 decembrie, FCC Baschet Arad va da piept cu Olimpia CSU Brașov, iar o zi mai târziu cu CSM Târgoviște.

Formații și marcatoare:

FCC Baschet Arad: Fodor 20, Armanu 13, Beadle 12, Hadzovic 11, Karakasevic 9, Ardelean 7, Akathiotou 4, Mîrne Nagy 4

KSE Tg Secuiesc:  P. Lenart 12, Kozman 6, Debreczi 5, Biszak 4,  Nemeth 4, A. Lenart 2.

0
0

Articolul A treia victoria stagională s-a conturat în manieră clară: KSE Târgu Secuiesc – FCC Baschet Arad 33-80 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*