A venit si al treilea vaccin! Pfizer, Astra și Johnson, ”la liber” la centrele de la Sala Lavinia Miloșovici

Începând cu data de vineri, 25 iunie, la centrele de vaccinare amenajate la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” va ajunge și serul Johnson & Johnson.

Doritorii se pot vaccina cu serul produs de Johnson & Johnson, prezentând doar buletinul. Cu alte cuvinte, de vineri, toate cele trei vaccinuri – Pfizer, Astra Zeneca și Johnson sunt ”la liber” pentru cei care doresc să se vaccineze pe loc. Desigur, continuă vaccinările cu Astra și Pfizer pentru cei deja programați pe platforma națională, ca și până acum.

Lugojul are singurul centru din județ (coordonat de dr. Corina Damian) unde se mai poate face doza inițială Astra Zeneca.

”În zilele de sâmbătă și duminică, 26 și 27 iunie, vom fi prezenți în comuna Știuca, între orele 10-18, pentru vaccinare cu serurile Pfizer și Johnson”, a anunțat dr. Ciprian Brândușoni, coordonatorul centrului de vaccinare pe fluxul Pfizer din Lugoj.

Amintim că, până acum, serul Johnson & Johnson era disponibil doar la cei 11 medici de familie înscriși în programul național și pentru pacienții Spitalului Municipal, cu programare la cabinetele de ambulatoriu.

Articolul A venit si al treilea vaccin! Pfizer, Astra și Johnson, ”la liber” la centrele de la Sala Lavinia Miloșovici apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*