A venit și primul gol al lui El Hasni în „alb-roșu”: „Puteam face 3-1 sau 4-1, dar meciul nu a mers în direcția aceea. Greșeala e umană”

Coincidență sau nu, primul gol al tunisianului El Hasni la UTA a venit după săptămâna petrecută de acesta la echipa a doua a clubului, pe rațiuni disciplinare. Puternicul fundaș a fost cel care a deschis tabela contra Chindiei Târgoviște cu o reluare din careul mic la centrarea din corner a lui Kanda.

Până la urmă, a ieșit doar un 2-2 pentru „roș-albi”, care au scăpat din mână dublul avantaj. „Sunt foarte fericit și mândru pentru gol, primul de când am venit la UTA,  păcat – însă – pentru rezultat. La 2-1, am avut ocazii să facem 3 sau 4-1, dar meciul nu a mers în direcția aceea și a ieșit o remiză obținută, totuși, cu echipa de pe locul 2 în clasament. Despre cele petrecute recent cu mine nu aș vrea să vorbesc prea mult. A trecut totul, am arhivat și clarificat totul. Am greșit la meciul cu Pandurii, de altfel la două ore după finalul acelui meci mi-am cerut scuze imediat. Am simțit puțin mai multă adrenalină în timpul jocului ce era încă foarte cald și nu mi-am dat seama exact ceea ce fac. Și, într-adevăr, am greșit față de antrenori și colegi”, a spus apărătorul „Bătrânei Doamne”, care a petrecut pe gazon doar 49 de minute: „După vreo 40 de minute, la un sprint, am simțit ceva la coapsă. Apoi, mi s-au întărit și mai mult mușchii în acea zonă și am preferat să nu risc și să sufăr o accidentare mai gravă. Eu sper să fiu apt pentru meciul de etapa viitoare”.

Colegul din spatele său, Roberto Bodea, nu a prins o zi prea bună, iar golul de 2-2 al Chindiei i se poate pune în cârcă. „Greșeala e umană mai ales în fotbal, toți putem avea momente dintre acestea. Azi a greșit el, dar nu e nicio problemă, capul sus pentru meciurile ce urmează”, e încurajarea tunisianului.

In fine, Oualid El Hasni consideră că UTA ar trebui să stea mai bine în ierarhia eșalonului secund. „După părerea mea, am merita un loc mai bun în clasament. Avem o echipă puternică, ce ar trebui să fie cel puțin printre primele 5 echipe în clasament. Dar, acum s-ar putea să fie puțin târziu, lucrurile au decurs așa în acest sezon și nu avem decât să mergem mai departe și să ne revanșăm la anul”, a încheiat fundașul de 25 de ani cu pașaport francez.

0
0

Articolul A venit și primul gol al lui El Hasni în „alb-roșu”: „Puteam face 3-1 sau 4-1, dar meciul nu a mers în direcția aceea. Greșeala e umană” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*