Abonamentele oferite de utiști din alte orașe și-au găsit destinatarii

Odată cu debutul UTA-ei pe teren propriu în noul sezon de Liga 2-a, trei dintre cititorii sporatarad.ro au intrat în posesia abonamentelor achiziționate de suporteri utiști din alte orașe. În primul rând vorbim despre avocatul Cătălin Mihăescu, care a plătit un abonament VIP (tribuna I – sector A0) și un altul la tribuna a II-a, Sector C. Singura condiție a înfocatului fanului din orașul Iași a fost ca pe destinatarii acestor abonamente să-i cheme Cătălin, iar de ieri arădenii Cătălin Copaci (46 de ani) și Cătălin Bene (16 ani) au acces, prin grija sa, la meciurile „Bătrânei Doamne” pe teren propriu.

Totodată, un alt susținător al Campioanei Provinciei din București, care – însă – a dorit să-și păstreze anonimatul a dorit să-l ajute pe Teodor Corb (45 de ani) să vadă toate partidele de acasă ale „roș-albilor” în noul sezon. Așadar, și suporterul din Sântana, care se confruntă și cu probleme de sănătate, și-a ridicat tot ieri abonamentul valabil pentru Sectorul C al tribunei a II-a a arenei „Motorul”.

În numele sportarad.ro, dar și al celor trei fani cu abonamente nou-nouțe, le mulțumim celor doi înflăcărați susținători din Iași și București pentru gestul lor.

10
1

Articolul Abonamentele oferite de utiști din alte orașe și-au găsit destinatarii apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*