Absență de ultim moment pentru UTA, cu Chindia!

„Bătrâna Doamnă” se află într-unul dintre cele mai complicate momente ale sezonului. În urma unui joc modest, fără cap și fără coadă, cu destule probleme de atitudine, echipa arădeană a fost dată afară din Cupa României de divizionara secundă, Universitatea Cluj. Dintr-odată, „roș-albii” s-au trezit și fără antrenorul Laszlo Balint, care e izolat la domiciliu după ce a fost confirmat cu coronavirus. Sigur, tehnicianul comunică în permanență cu stafful său și chiar și cu jucătorii prin intermediul diferitelor aplicații, însă prezența sa fizică în vestiar și de pe terenul de antrenament se simte.

Dar probleme sunt și la nivel de lot, cu toate că, teoretic, arădenii ar avea acum de unde alege dintre cei 25 de jucători. După sosirea lui Adi Petre, care ieri a făcut 23 de ani, UTA are acum nu mai puțin de 7 atacanți în lot, dar cel puțin pentru deplasarea de la Buftea, cu Chindia, la această oră are un singur fundaș de lateral de meserie disponibil. După accidentarea lui Tomozei, diagnosticarea cu COVID a lui Bustea, și Simos Roumpoulakou a aruncat prosopul. Greco-albanezul a avut frisoane aseară, are simptome de răceală, dar – bineînțeles – stafful medical al UTA-ei i-au făcut testul PCR pentru a exclude posibilitatea infectării cu coronavirus. Cert este că nici fundașul stânga nu va zbura, deseară, spre capitală, ca și Voinea (accidentat) sau Vorobjovas (suspendat).

În lot, în schimb, se află ultima achiziție, Andrei Peteleu, care – însă – la această oră nu este legitimat. Pe baza contractului semnat marți seara, cartea verde a fotbalistului a fost cerută rapid Federației de Fotbal a Republicii Moldova  și sunt ceva speranțe că aceasta ar putea ajunge astăzi sau cel târziu mâine dimineață. Dacă acest lucru nu se întâmplă, însă, rusul Shlyakov rămâne singurul fundaș lateral apt din lotul arădenilor pentru meciul cu trupa lui Emil Săndoi, programat sâmbătă, de la ora 14,30.

Dacă lucrurile rămân așa, cel mai îndemână ar fi trimiterea lui Cristi Melinte în banda dreaptă a defensivei, post pe care experimentatul fotbalist a mai evoluat în cariera sa, chiar la UTA în debutul carierei sale.

0
0

Articolul Absență de ultim moment pentru UTA, cu Chindia! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*