Academia Rapid se va inscrie la licitatia brandului SC FC Rapid SA: „Vrem sa platim pretul corect, nu milioane de euro! Avem si planul B (…)”

Conducerea Academiei Rapid, care a obtinut temporar dreptul de a folosi marca Rapid, se plange de suma imensa stabilita pentru cumpararea brandului. Ovidiu Burca, managerul general, anunta ca echipa giulesteana are un plan B.

Noi cumparam o marca ce are un potential mare. Dorim sa achizitionam si ultima marca, sigla, care a fost inregistrata in 2015 de catre ultimul administrator judiciar. Un brand achizitionat trebuie sa produca plusvaloare.

Dar azi Rapid e o societate aflata in faliment, un club care a fost mistuit de conflicte, de un management defectuos.

400.000 de euro era o valoare acceptabila. Ne vom inscrie la licitatie si vrem sa platim pretul corect, nu preturi astronomice. Nu vrem sa platim bani catre creditori care au ingropat clubul. Din acesti 3 – 4 milioane, 80% vor merge in contul Azuga Waters. De ce sa nu investim acesti bani intr-un centru care sa formeze jucatori pentru Rapid?

Suporterii simt ca acest proiect al nostru este unul curat. Suntem niste oameni onesti, care ne dorim sa ne facem meseria. Daca nu vom putea achizitiona la un pret rezonabil marca, avem planul B. Sunt convins ca 99 la suta dintre suporteri nu sunt de acord sa platim 3 – 4 milioane plus TVA catre acesti creditori„, a declarat Ovidiu Burca la Telekom Sport.

Academia Rapid se lupta cu CSA Steaua pentru promovarea in liga a treia.

The post Academia Rapid se va inscrie la licitatia brandului SC FC Rapid SA: „Vrem sa platim pretul corect, nu milioane de euro! Avem si planul B (…)” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*