Academia Rapid va primi bani si de la una dintre firmele unui condamnat penal!

Atacantul Daniel Niculae, unul dintre oamenii importanti din fotbal ce a ales sa sprijine Rapidul primariei, a anuntat ca giulestenii vor fi sponsorizati de controversatul om de afaceri Gruia Stoica.

Veti vedea sponsorii la primul meci si atunci vor aparea. Nu vad nimic in neregula daca este transparenta totala, chiar daca e o firma a domnului Gruia Stoica„, a declarat Daniel Niculae la DigiSport.

Cu o avere estimata la 400 de milioane de euro, Gruia Stoica a fost condamnat la doi ani si jumatate cu suspendare pentru ca a incercat sa trucheze o licitatie publica. Mai mult, omul de afaceri a fost chiar arestat preventivm pe 30 ianuarie 2014, pentru o presupusa dare de mita de 3 milioane de euro, masura fiind prelungita de doua ori, dupa care a fost trecut in arest la domiciliu.

In trecut, Gruia Stoica a incercat sa cumpere clubul Rapid de la George Copos.

Momentan nu se stie ce companie cotrolata de Stoica va sponsoriza Academia Rapid si nici cati bani vor ajunge in conturile giulestenilor.

The post Academia Rapid va primi bani si de la una dintre firmele unui condamnat penal! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*