Accidentarile nu ii dau pace lui Rafael Nadal! Spaniolul s-a retras de la Indian Wells si Miami

Rafael Nadal a abandonat turneul Australian Open, in setul al patrulea al meciului cu Marin Cilic din sferturile de finala, din cauza unei accidentari in zona inghinala si, dupa o pauza, spaniolul a revenit la Acapulco, dar nu a putut intra in competitie din acelasi motiv.

Fostul lider mondial necesita o perioada mai lunga pentru a se reface, motiv pentru care a fost nevoit sa se retraga si de la Indian Wells si Miami, iar anuntul a fost facut pe pagina sa de Facebook.

„Din pacate, accidentarea pe care am suferit-o la Acapulco inainte de startul turneului este in aceeasi zona ca cea suferita la Melbourne. Nu voi putea juca la Miami si Indian Wells, pentru ca am nevoie de recuperare.

A fost dureros sa ma retrag de la Acapulco si este foarte greu sa nu pot juca in SUA. Va voi simti lipsa si voi face tot posibilul sa revin aici in 2019″, a scris Rafael Nadal.

The post Accidentarile nu ii dau pace lui Rafael Nadal! Spaniolul s-a retras de la Indian Wells si Miami appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*