Accidente rutiere cercetat de poliţişti

O fetiţă de 2 ani şi 11 luni care nu a fost transportată conform prevederilor legale în scaun special – victimă a unui accident rutier: Vineri seara, la ora 20.20, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie. Un tânăr de 20 de ani din Borşa, care se deplasa cu un autoturism pe D.N.18, pe raza localităţii Moisei, pe fondul vitezei şi a nepăstrării distanţei de siguranţă faţă de autoturismul care se deplasa în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, o fetiţă de 2 ani şi 11 luni, care nu stătea într-un dispozitiv de reţinere omologat, a fost proiectată în parbriz. Fetiţa a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată.

Ambii conducători aut au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Mopedist accidentat la Pribileşti: sâmbătă, în jurul orei 10.50, poliţiştii din Şomcuta Mare au intervenit pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe D.J.108E, pe raza localităţii Pribileşti. Un bărbat de 47 de ani din Iadăra, care conducea o autoutilitară dinspre Hideaga spre Mireşu Mare, a efectuat manevra de depăşire a unui moped fără a păstra distanţa laterală suficientă şi l-a acroşat.

În urma impactului, conducătorul mopedului, care nu purta cască de protecţie, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea.

Mopedisul în vârstă de 57 de ani, din Pribileşti, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pieton acroşat la Lăpuş: în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03.05 poliţiştii au fost sesizaţi că în parcarea unui local public din localitatea Lăpuş s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

O tânără de 25 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura şi l-a accidentat pe un bărbat de 67 de ani, care în calitate de pieton se afla pe marginea carosabilului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului, însă pietonul, care se afla într-o stare avansată de ebrietate nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*