Acești șoferi riscă să rămână fără permis! Ce li se va interzice: Este alertă

Alertă pentru acești șoferi. Se va adopta o lege extrem de importantă care le va crea mari probleme. Riscă să rămână fără permis dacă nu vor respecta noua lege. S-a aflat și ce li se va interzice.

Proiect de lege extrem de dur pentru acești șoferi. Vor avea o serie de reguli de respectat. Dacă nu vor face aceste lucruri, vor avea parte de un șoc. Riscă să răână fără permis. Un nou proiect de lege care prevede ca șoferii cu permis de conducere categoria B îl vor putea folosi și pentru motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, a fost depus în Parlament.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Șoferii care vor avea parte de noul proiect de lege trebuie să aibă în vedere două reguli: să aibă peste 24 de ani și permis categoria B de cel puțin doi ani.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Inițiatorii proiectului sunt deputații Partidului Social Democrat Gabriel Petrea şi Alexandru Rotaru deasemenea prevede completarea legii circulației pe drumurile publice. „După litera j a al. 1 al art 24.1 se introduce litera k) permisele de conducere eliberate pentru categoria B sunt valabile pentru motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0.1 kW/kg (categoria A1), cu condiţia ca deţinătorii permiselor să aibă vârsta minimă de 24 de ani şi permisul categoria B obţinut cu cel puţin doi ani în urmă”.

Deputații PSD au afirmat că în mai multe ţări europene legislaţia care reglementează obţinerea permisului categoria A1 include amendamente care facilitează obţinerea acestei categorii dacă solicitantul posedă categoria B.

Sursa: capital.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*