Acreditare Erasmus, aprobată pentru formare profesională la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”

Oportunitățile de finanțare în cadrul Acțiunii Cheie 1 în cadrul viitorului Program 2021-2027 oferă elevilor Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu” din Lugoj posibilitatea pregătirii prin stagii de practică la agenți economici de prestigiu din Uniunea Europeană.
Acreditarea obținută de unitatea de învățământ lugojeană este valabilă pentru o perioadă de cinci ani.

”Dragi elevi și iubiți colegi, ca parte cheie a acreditării Erasmus pentru formare profesională la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” Lugoj, veți avea ocazia să participați la stagii de pregătire practică la agenți economici de prestigiu din Europa, profesorii VET vor beneficia de job shadowing la școli tehnice de renume din Uniunea Europeană. Vă așteptăm cu drag să participați la aceste proiecte Erasmus+”, este mesajul transmis de prof. Silvia Gheleșian, directorul Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu”.

Obținerea acreditării Erasmus confirmă faptul că liceul lugojean corelează biunivoc tranziția de la piața muncii cu activitățile de pregătire tehnico-economică, viziune strategică instituțională, Plan bun de Acțiune al Școlii (PAS) și o dorință reală de internaționalizare. Totodată, construiește pentru învățământul lugojean un bun plan Erasmus de implementare a activităților de mobilitate de înaltă calitate, ca parte a efortului de  dezvoltare a Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu” Lugoj.

Alături de Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, la Lugoj au mai primit acreditare Erasmus și Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște” (domeniul formare profesională), Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” și Centrul Școlar pentru educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” (domeniul educație școlară).

Articolul Acreditare Erasmus, aprobată pentru formare profesională la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*