Acreditări de presă pentru partidele de futsal cu Franța

Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru dubla amicală a naționalei de futsal.

Pe 6 și 7 noiembrie, de la ora 19:00, echipa națională de futsal a României va disputa două meciuri amicale în compania selecționatei similare a Franței. Ambele jocuri vor avea loc în Sala Concordia din Chiajna.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la aceste partide sunt rugate să trimită solicitările nominale la adresa de e-mail comunicare@frf.ro până la data de 2 noiembrie, ora 12:00.

Pentru a respecta protocolul UEFA, solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile.  Cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate la acest joc, precum și toate detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*