Acreditări de presă pentru Supercupa României din 10 iulie

Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru Supercupa României 2021.

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Începând de vineri, 2 iulie, și până marți, 6 iulie, ora 18:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV și radio sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (nominale) pentru acest joc pe adresa de mail: paul.zaharia@frf.ro.

Reprezentanții instituțiilor media din Craiova vor trimite solicitările de acreditări la adresa mihai.disa@ucv1948.ro, iar jurnaliștii din Cluj-Napoca se vor acredita la adresa paul.zaharia@frf.ro.

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Având în vedere “Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor”, locurile pentru reprezentanții mass-media sunt limitate. În acest sens, rugăm instituțiile de presă să solicite acreditarea a cel mult două persoane/două echipe de filmare (în cazul posturilor nedeținătoare de drepturi TV).

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea Supercupei României.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*