ACS Cornetu foloseste jucatori pe fals! Avem dovada!

Toata miscarea fotbalistica din Ilfov vorbeste despre “jucatori pe fals”.
Conducatorii si antrenorii se acuza reciproc. Se injura, se acuza, ba chiar se ajunge la evenimente reprobabile, asa cum s-a intamplat duminica ce a trecut la Cornetu.

Si pentru ca ne pasa de fotbal si ca suntem pasionati de fair-play, o sa demonstram inca odata un fals.

ACS Cornetu a folosit in partida impotriva celor de la  Vointa 2018 Crevedia un jucator nelegitimat. Practic, acuzam si venim in sprijinul comisiilor de specialitate de la AJF Ilfov, demonstrand in cele ce urmeaza asa-zisa substituire de jucator.

Pe foia de joc oficiala, posesor al numarului 5, dar si al legitimatiei numarul M240, este prezent Mihai Calin, jucator nascut in anul 1984.

In realitate, in locul lui Mihai Calin, cu numar 5 a intrat in teren si a evoluat pentru formatia ACS Cornetu un alt jucator.
Numele acestuia este Marius Mindreanu. Acesta a evoluat pentru gazde in partida ACS Cornetu – Vointa 2018 Crevedia in pozitia de fundas central.

Dupa cum bine se poate observa, pe foaia de joc oficiala nu este trecut niciun jucator cu numele Marius Mindreanu. Pagina personala de facebook a acestuia vine sa ne demonstreze ca Marius Mindreanu este cel care a evoluat cu numarul 5 in meciul de duminica in locul lui Mihai Calin.

Mai mult decat atat, profilul de pe pagina de socializare ni-l prezinta pe Marius pe terenul si in echipamentul celor de la Argesul Mihailesti, fapt care ne duce cu gandul ca fotbalistul evolueaza si pentru echipa din Ilfov si pentru cea din Giurgiu.

Frauda este evidenta. Comisiile in drept de la AJF Ilfov se pot autosesiza si pot evalua situatia petrecuta la meciul mai sus mentionat.

Raman aceleasi intrebari:
Cine este raspunzator pentru astfel de fraude?
Cine isi doreste perpetuarea acestor evenimente?
De ce sa recurgi la asemenea tertipuri pentru un eveniment sportiv destinat amatorilor?
De ce nu spunem STOP furturilor?
Cine sunt beneficiarii acestor practici injositoare si lipsite de respect?

Flagelul substituirilor de jucatori este prezent la cote majore chiar daca suntem in anul 2019, an in care computerele si sistemele de organizare nu mai reprezinta un nivel superior de echipare.
Reprezinta normalitate si dovada de viziune si fair-play!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*