ACS Ghiroda nu se dezminte și învinge din nou la scor

Nou-promovata ACS Ghiroda a marcat de două ori deja în primul sfert de oră al deplasării la Cermei și, chiar dacă a fost egalată până la pauză, s-a redesprins cu alte două goluri până în minutul 58, conturând al doilea succes detașat în Liga 3 și tot în dauna unei grupări care a evoluat și în sezonul trecut la acest nivel, CS Gloria Lunca Teuz Cermei, de care a dispus în județul Arad cu 2-5, la 3 etape după debutul cu 4-0 contra lui CS Nuova Mama Mia.

ACS Ghiroda, de-acum o victorie la scor și-afară: 2-5 la Cermei

Rețeta rămâne aceeași. Când joacă elevii lui Paul Codrea, plasele nu scapă nescuturate, ACS Ghiroda fiind implicată și astăzi de la ora 17 într-un meci cu nu mai puțin de 7 goluri, 2-5 (2-2) în județul Arad, victorie survenită în urma unui eșec la limită în prima deplasare, 3-2 pentru juniorii Centrului Național de Pregătire Timișoara, și unei remize acasă săptămâna trecută, smulsă la potou, 2-2 cu CSM Lugoj. S-ar putea așadar concluziona că nou-promovații ar avea nevoie de cel puțin 3 goluri pentru a-și asigura și toate cele 3 puncte, totalul lor fiind deja liniștitor, 7 din 12, ba chiar dătător de mai mari speranțe.

După întâiul triumf în deplasare în C4, 2-5 (2-2) la Cermei, Paul Codrea a admis că ”este o victorie importantă pentru noi, victorie de moral. Bine că s-a terminat cu bine…”, referirea fiind la egalarea reușită de gazde până la pauză, de la 0-2, dar și la debutul părții secunde, unul pe muchie.

Nou-promovații au avut și cui să dedice triumful, 2 tineri împlinind frumoasa vârstă de 18 ani, și anume Mario Contra și David Pop, iar Leonard Naidin 38 de primăveri… Și apropo de goalkeeper-ul Contra, și-a făcut datoria cu prisosință în momente cheie, o dată la 2-2, imediat după pauză, iar puțin mai apoi, la 2-3, tot în primul sfert de oră al părții secunde, când a deturnat un balon din vinclu.

Fără Gavriluță, Gaidoș, Budur, Lazea și Dincă, oaspeții n-au mai lăsat însă totul pe final, cum se întâmpla pe ”Banatul”, în detrimentul lor, sau acasă, unde salvau un punct, ci au plusat până ce au înscris de cele mai multe ori într-un joc de la câștigarea Diviziei D Timiș.

Gloria Lunca Teuz Cermei – ACS Ghiroda 2-5: Brânduşe 30, Buia 43 – Centea 7, Mureșan 12, Pătraşcu 48, Ciobanu 58 și Niţă (87).

Arădenii au început meciul din etapa a IV-a în 11-le Bodea – Rogojan, Taylor, Nistor, Suslak, Mager, Ianc, Buia, Aldan, Șulea, Brândușe, pe când ACS Ghiroda s-a impus în alcătuirea Contra – Mancaș, C-tin Popa, Mureșan, Popescu (46, Firuț) – Centea (70, Niță), Naidin, Hotca (70, Saizu), Ciobanu (75, Totic), Pătrașcu, Baranyi. Rezerve: Ureche – Pop.

Urmează un meci acasă cu echipa secundă a sibienei AFC Hermannstadt și o altă deplasare în județul Arad, la Sebiș.

Rezultatele etapei a IV-a, clasamentul și programul viitor, pe coloana dreaptă.

The post ACS Ghiroda nu se dezminte și învinge din nou la scor appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*