ACS Ghiroda, start în pregătiri la ora 19, amical sâmbătă la ora 19 cu UTA. FOTO

ACS Ghiroda a perfectat în această seară și un meci amical cu secund divizionara care a jucat ultimele două baraje de promovare în Liga 1, UTA, nou-promovata în Liga 3 urmând a-i întâlni pe alb-roșiii din Arad spre finalul acestei săptămâni, prima de antrenamente pentru timișeni.

Care s-au reunit în această seară la startul pregătirilor de vară, punctat de Sporttim de pe arena ”Emilian Pavel” printr-o galerie foto și câteva detalii adiționale…

Astfel, după cele două trialuri de selecţie rezervate juniorilor, derulate în ultimele două săptămâni și reuşite din punct de vedere organizatoric pentru clubul nou-promovat în liga a treia, ACS Ghiroda a demarat antrenamentele în această seară de la ora 19, în localitate. cu o nouă conducere tehnică, asigurată de antrenorul principal Paul Codrea, revenit așadar în post și secondat de Mircea Şchiopu – care a lipsit, respectiv Alexandru Albert iar cu portarii Mihai Goldan. Au mai fost prezenți la reunirea lotului şi responsabilul Centrului de copii şi juniori al divizionarei C, Octavian Popescu, respectiv organizatorul de competiţii Sandu Dumitraşcu.

La prima şedinţă au fost 14 jucători din vechea gardă, care au promovat în eşalonul trei, și anume Ciui, Dubou, Firuţ, Ştefanovici, Gavriluţă, Damian, Mancaş, Filimon, Budur, Centea, Dochiţa, Mureşan, Ciobanu, şi Constantin Popa, în vreme ce patru au lipsit motivat, și anume Gaidoş, Pătraşcu, Naidin şi Baranyi, care trăiește un moment de mare bucurie, soţia dăruindu-i un fiu, Mario, iar unul şi-a atârnat ghetele în cui și bine a făcut, Stanciu.

În total au fost însă prezenţi nu mai puțin de 27 de jucători, așadar și 13 juniori selectaţi în urma trialurilor efectuate în cele două săptămâni care au trecut, iar până sâmbătă se va stabili și care dintre acești aspiranți vor și rămâne pentru a îmbrăca tricoul galben-albastru al clubului din Ghiroda.

S-a reuşit totodată programarea unor meciuri amicale, primul fiind anunțat pentru miercuri 19 iulie de la ora 19, cu Universitatea de Vest, urmat vineri 21 iulie de cel cu ACS Dumbrăviţa, de la ora 18, sâmbătă 22 iulie cu UTA de la ora 19, pe 26 iulie cu cei din Deva tot de la ora 19, în 29 iulie cu ACS Poli II, pe 5 august cu Timişul Şag, în 9 şi 16 august cu CSM Lugoj iar pe 19 august cu CSM Şcolar Reşiţa.

*clic pe imagine pentru mărire

 

 

 

 

The post ACS Ghiroda, start în pregătiri la ora 19, amical sâmbătă la ora 19 cu UTA. FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*