ACS Poli – CSM Lugoj 1-3 (0-1): FOTO

Formații retrogradate în primăvara acestui an au jucat astăzi un meci amical, câștigat de oaspeții din eșalonul inferior: ACS Poli – CSM Lugoj 1-3 (0-1).

ACS Poli a continuat seria jocurilor amicale în compania unei alte retrogradate din liga a III-a, CSM Lugoj, noua formație din Divizia D Timiș câștigând în complexul de terenuri Adrian Stoicov partida de la ora 11.

Prima repriză a fost una echilibrată, în ultimul minut Marius Călin pătrunzând în careu și şutând spre poartă, balon respins de Popeţ spre Emanuel Yaya Yoboue, care a pus latul și l-a împins în plasă din apropiere… 0-1.

În partea secundă, Petre Vlătănescu a introdus alţi 11 juniori, dintre care s-a remarcat portarul Mosoarcă, goalkeeper-ul făcând ca scorul să nu ia proporţii prin intervenţiile sale. Ba chiar a apărat până și o lovitură de la 11 metri, în minutul 72, când Aboubacar a şutat în dreapta, pe jos, şi portarul a respins mingea în corner.

Însă nu mai avea ce să facă şi a încasat golul doi de la acelaşi Yaya Yoboue, care a şutat la colţul scurt din apropiere în minutul 54, la o pasă primită de la Rosenblum.

ACS Poli a reuşit să reducă din handicap după o acţiune pe flancul drept purtată de Toboşaru, care a driblat portarul şi a înscris în poarta goală, cu opt minute înainte de final. 

Trupa lui Călin Cojocaru şi Cristian Luchin şi-a mărit din nou avantajul în doar câteva minute, când tinerii apărători ai violeţilor nu au gestionat bine o minge înaltă în careu, permiţându-i lui Aboubacar să marcheze din marginea careului mic şi să stabilească rezultatul final.

De notat că a revenit la echipă Velco Iovanovici, care s-a aflat în probe la CSM Școlar Reşiţa, cât şi reintrarea în joc a lui Oprea şi a lui Cochinţu, ambii indisponibili în primul meci amical disputat cu Parţa şi încheiat la egalitate, 3-3.

De remarcat și că în prima repriză la centru a arbitrat Costel Dobrişan iar în repriza a doua Mirel Pacealoiu, la cele două margini asistându-i Daniel Radin şi Vlad Tamaş.

ACS Poli: Popeț – Dincă, Cochinţu, Pop, Podină – Chiriac, Oprea – Kecskes, Pădurariu, Ochea – Velcotă (min. 33, Toboşaru).

Repriza a doua: Mosoarcă – Buga, Iovanovici, Mirescu (min. 70, Popescu), Lucian Codrea – Românu, Dorobanțu – Daminescu, Toboşaru, Belu – Sevici.

CSM Lugoj: Iovicin Beloescu, Roşu, Olariu, Ismail – Rosenblum, Folarin, Takayiuki, Aboubakar – Călin Marius, Emanuel Yaya Yoboue (min. 65, Florin Călin).

Fotografii realizate de Iosif Canea

 

The post ACS Poli – CSM Lugoj 1-3 (0-1): FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*