ACS Poli, pe ultimul loc la Reșița în Zona 7 în ”Trofeul Gheorghe Ola”

Fără nici cel mai mic sprijin din partea clubului care deține prim-divizionara de seniori de pe ”Dan Păltinișanu”, generația de 2008 a lui ACS Poli Timișoara a abordat totuși cu încredere patrulaterul Zonei 7 a ediției din acest an a ”Trofeului Gheorghe Ola”, în calitate de câștigătoare luna trecută a fazei județene timișene, însă a încheiat fără nici un punct acumulat cele 3 reprezentații în întrecerea găzduită timp de două zile la Reșița.

ACS Poli a reprezentat județul Timiș în turneul zonal desfășurat ieri și astăzi în Valea Domanului în cadrul tradiționalei competiții juvenile anuale de sală dotată cu ”Trofeul Gheorghe Ola”, cu finalitate la nivel național, însă n-a izbutit obținerea calificării, adjudecată de gazda CSM Școlar Reșița, una dintre cele 8 finaliste pe țară luna aceasta.

După ce sâmbătă și duminică, la Timișoara, în ”Trofeul Gheorghe Ene”, rezervat copiilor de 2009, ASU Politehnica a încheiat pe locul 3 patrulaterul Zonei 7, câștigat de CS Atletico Arad, calificată la turneul final, luni și marți au intrat pe teren în cele opt turnee regionale și câștigătoarele fazelor județene la generația 2008, iar din partea timișenilor a jucat în seria vestică formația antrenată de Robert Frușa, triumfătoare în finala județeană cu 3-2 în dauna concitadinilor de la ASU Politehnica.

Pe fondul unui început bun în debutul de luni contra omologilor reșițeni, ACS Poli 2008 a cedat însă pasul la primirea celui de-al treilea gol, sfârșind prin a pierde cu 2-7, de la 1-1. Timișorenii au fost depășiți apoi fără replică, în reuniunea de după-amiază, 0-5 cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, încheind turneul prin a pierde și astăzi de la 11, 1-5 de la 1-1 cu CS Atletico Arad.

Reșițenii de la CSM Școlar au câștigat pe linie, ieri și contra arădenilor iar astăzi de la 10, în meciul decisiv pentru menținerea pe primul loc, 3-1 cu Unirea Alba Iulia, CS Atletico remizând într-o altă partidă cu copiii ardeleni.

Întâlnirile categoriei 2008 constau în două reprize a câte 25 de minute, pe parcursul cărora, în minutul 12, se efectuează cvadruple schimbări în echipă, cea a timișorenilor avându-i convocați în Caraș-Severin pe portarii Barbu și Baeram respectiv Dîrlea, Bologa, Ozdemir, Miculescu, Tolcea, Matei, Niculescu, Popa, Buțu și Gulei.

Formația pregătită de Robert Frușa mai are de disputat un joc în acest an iar în cazul unei victorii sâmbătă cu ASO Făget, într-o restanță din Seria a II-a în Campionatul Județean Timiș de juniori E, ar încheia turul pe poziția secundă.

Frușa, care a avut și la Reșița ajutorul neprecupețit al părinților juniorilor E, și-a felicitat elevii ”pentru munca depusă în acest an, cu speranța într-un an mai bun. Le urez tuturora sărbători fericite!”

 

The post ACS Poli, pe ultimul loc la Reșița în Zona 7 în ”Trofeul Gheorghe Ola” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*