Acţiune rutieră în Prahova şi Ilfov, pentru prevenirea accidentelor mortale

28 de vitezomani sancţionaţi, patru permise ridicate

 

F. T.

La sfârşitul săptămânii, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Prahova, împreună cu colegi din Ilfov, au desfășurat o acțiune comună pe raza celor două județe, respectiv pe DN1 D şi pe DJ 100C (zona localităţilor Baba Ana şi Fulga).
Potrivit unui comunicat al poliţiei prahovene, „acțiunea a vizat în mod special una dintre principalele cauze generatoare de accidente mortale, precum şi combaterea şi prevenirea conducerii cu viteză excesivă, totodată, în atenția agenţilor rutieri aflându-se şi alte cauze precum conducerea sub influența alcoolului sau conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”.
În acest context, în urma acţiunii care s-a desfăşurat vineri, între orele 12 şi 14, au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 18.500 de lei, 28 dintre ele fiind aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză. Totodată, au fost ridicate şi patru permise de conducere. De asemenea, pentru neregulile constatate, au fost reținute şi trei certificate de înmatriculare.
Exemplu de viteză excesivă, inserat în comunicatul IPJ Prahova: „Polițiștii au identificat trei bărbați, pe DN1 D, pe raza localității Ciorani, conducând cu viteze de 115 km/h, 110 km/h, respectiv 102 km/h. În toate aceste cazuri a fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*