Activitățile desfășurate de Clubul Copiilor au atras anul acesta sute de participanți

Proiectul ”Activ Summer”, organizat anul acesta la Clubul Copiilor, pe perioada lunilor iulie și august, a ajuns la final. Activitățile desfășurate de copii în cadrul clubului de vacanță au fost numeroase și foarte atractive, reunind zeci de participanți la fiecare cerc sau atelier disponibil.
Pentru luna iulie, copiii au participat la Infografie distractivă (28 iunie-2 iulie; 12-16 iulie); Atelier de pictură pe pânză (5-9 iulie); FUNtastic english (5-9 iulie; 19-23 iulie); RoboKids (5-9 iulie; 12-16 iulie); SummerSports (19-23 iulie; 26-30 iulie); Vacanța muzicală ”Mozzartino” (26-30 iulie).

Activitățile de august au cuprins Vacanța Muzicală ”Mozzartino” (2-6 august); GoKart (2-6 august; 9-13 august), Televiziunea copiilor lugojeni ”KidsTV” (9-20 august) și Ateliere de creativitate ”ArtHobby” (9-13 august; 16-20 august).

Activ Summer s-a încheiat cu o excursie la Deva-Alba Iulia-Sibiu, în perioada 19-21 august. Cu acest prilej, elevii de la cercul de karting au avut ocazia să se antreneze pe o pistă de karting, deoarece pentru câteva ore pista Road Runner Racing din Sibiu a fost la dispoziția lor. O vânătoare de comori în Complexul Muzeal Astra și vizita la Grădina Zoologică au încheiat o zi plină de adrenalină. A urmat vizitarea zonei centrale a Sibiului și participarea copiilor la câteva reprezentații ale artiștilor din Spania, Rusia, Ucraina și Polinezia Franceză din cadrul Festivalului Internațional de Teatru ce are loc la Sibiu în acestă perioadă.

Deplasarea a fost completată cu vizitarea Cetății Devei și a Cetății Alba Iulia.

O parte din costurile excursiei pentru elevii de la Clubul Copiilor au fost asigurate de către Asociația Milites Templi Lugoj și Consiliul Local Lugoj.

Articolul Activitățile desfășurate de Clubul Copiilor au atras anul acesta sute de participanți apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*