Actori talentați! Trupa ”Bella Lugosi” de la Clubul Copiilor a obținut Marele Premiu la un festival online de teatru

Prilej de bucurie pentru Clubul Copiilor din Lugoj. Zilele trecute, trupa de teatru ”Bella Lugosi”, coordonată de prof. Silviu Boian, a obținut Marele Premiu cu punctaj maxim în cadrul unui festival-concurs derulat în perioada iunie-iulie.”Împreună cu colegii mei din Trupa ”Bella Lugosi”, dar și cu ajutorul profesorului nostru de teatru, Silviu Boian, am participat la un festival-concurs online, organizat la Piatra Neamț, respectiv Festivalul-Concurs ”Copilăria un Poem”, la secțiunea teatru. Am concurat cu piesa ”Pantofăreasa Năzdrăvană” și am obținut Trofeul festivalului, cu 100 de puncte. Pentru a putea participa am trimis o filmare cu întreaga piesă jucată de noi”, explică Dariana Dumitrescu, membră a trupei de teatru din cadrul Clubului Copiilor.

Din distribuția piesei de teatru au făcut parte tinerii Dariana Dumitrescu (Pantofăreasa), Alexandru Vari (Pantofarul), Ivan Pop (Primarul), Mircea Pribanyi (Copilul), Ana Danciu, Loredana Corneschi, Damaris Mania și Larisa Petic (Vecinele), sub coordonarea prof. Silviu Boian.

Articolul Actori talentați! Trupa ”Bella Lugosi” de la Clubul Copiilor a obținut Marele Premiu la un festival online de teatru apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*