Actorul vâlcean plătit din banii târgoviștenilor: Când toată lumea se bucura că a promovat Chindia, eu eram trist

Afirmații șocante în conferința de presă premergătoare Festivalului Babel, eveniment cultural de o factură îndoielnică și care înghite anual sute de mii de lei din banii târgoviștenilor: directorul artistic al Teatrului Tony Bulandra, vâlcean la origine, a lansat un atac mitocănesc în direcția Chindiei, mesajul fiind distribuit ca un semnal de alarmă în presa de casă a șefilor instituției. “Când toată lumea se bucura că a promovat Chindia, eu eram trist. Mă întristez doar când mă gândesc la bugetul de întreținere al unei echipe de Liga I. Mă gândesc de unde or să se ia aceşti bani? Probabil că de la parcuri şi cultură“, a declarat Liviu Cheloiu (43 ani, născut la Rm. Vâlcea, masterand în Administrație Publică, Finanțe Bănci, tot la Rm. Vâlcea), actor care încasează lunar peste 3.000 lei – doar din salariu – din banii târgoviștenilor, aflat acum și în poziția de director executiv și selecționer al festivalului Babel. Declarațiile au fost făcute în finalul unei conferințe de presă, care poate fi găsită integral aici. Contactat de DB-sport.ro în cursul zilei de luni, Cheloiu a afișat un ton arogant: “Eu nu am întrebat cine sunteți și de unde, doar care este scopul întrebării. Căutați-vă alt personaj. Vă sugerez, Mickey Mouse“, am redat cuvintele actorului-director-salariat din bani publici, cu tot cu ultima virgulă, care nu își avea locul în context.

Noi ar trebui să fim triști, Cheloiule!

În timp ce festivalul Babel – ajuns la a noua ediție – a devenit o mașină de tocat bani publici, la stadionul Eugen Popescu autoritățile nu au investit un leu în infrastructură, în ultimele două decenii. Chindia a ajuns în situația de a pleca din Târgoviște pentru a-și disputa meciurile din Liga I, context care îi irită pe suporteri. Declarațiile revoltătoare ale actorului amintit mai sus vor inflama și mai mult spiritele, sursele DB-sport.ro avansând deja ideea unui miting de amploare organizat de suporteri pentru demararea lucrărilor la stadion în regim de urgență.

peste 400.000 lei alocă autoritățile locale pentru ediția din acest an a festivalului organizat de Teatrul Tony Bulandra

40.915 lei a încasat Liviu Cheloiu (în medie 3.409 lei lunar) de la Teatrul Tony Bulandra în 2018, conform declarației de avere de pe site-ul instituției,

Subiectul a fost tratat diferit de publicațiile on-line dâmbovițene. De citit și comparat articolele de pe Realitatea de Dâmbovița și Gazeta Dâmboviței.

 

 

 

The post Actorul vâlcean plătit din banii târgoviștenilor: Când toată lumea se bucura că a promovat Chindia, eu eram trist appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*