Acum se face receptia noului stadion „Ion Oblemenco”! Cand se joaca amicalul cu Slavia Praga

UPDATE / Conform surselor telekomsport.ro, in acest moment se face receptia noului ”Oblemenco” din Craiova, iar meciul de inaugurare, cel cu Slavia Praga, urmeaza sa se dispute vineri, in ciuda scepticismului autoritatilor craiovene.

————————————-

Cu toate ca primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anuntat, ca stadionul nu poate fi inaugurat la meciul cu Slavia Praga, programat vineri, 10 noiembrie, partida amicala ar putea totusi sa se dispute pe noul ”Oblemenco”.

Este o data pe care clubul a avansat-o. Este dorinţa lor, dar sa nu uitam ca au mai avansat si alte date. si 24 octombrie, 29 octombrie. Acum 10 noiembrie. Din punctul de vedere al Primariei, ele nu pot sa fie o certitudine decat in momentul cand se intampla cele doua proceduri. E ca si cum as spune eu cum se termina meciul„, a afirmat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Primarul Craiovei spune ca a vorbit cu conducerea clubului din Liga 1: „Am avut discuţii cu ei. Ne-am aratat dorinţa si speranţa sa fie pana in data de 10 noiembrie totul realizat. Dar noi nu ne-am dat niciun acord, pentru ca nu putem. Nu poate sa stabileasca clubul cand face inaugurarea stadionului. Clubul poate stabili cand joaca un meci. Asa a stabilit si data de 29 pentru meciul cu Steaua. Nu s-a putut tine in Craiova, dar meciul s-a jucat la Severin. Daca a stabilit amical cu Slavia Praga, dar arena nu e gata, pot sa joace la Severin sau pe Arena Naţionala„.

Un oficial al clubului Slavia Praga a confirmat faptul ca meciul va avea loc in data de 10 noiembrie, iar totii cehii sunt convinsi ca vor juca partida amicala la Craiova, pe noul stadion. „Da, noi o sa mergem sa jucam acolo vineri, 10 noiembrie”, a spus Michal Bycek, ofiterul de presa al celor de la Slavia Praga pentru Fanatik.ro.

Acesta a fost anuntat in legatura cu problemele pe care le-a intampinat noua arena ”Ion Oblemenco”, dar si faptul ca inagurarea a fost amanata de cateva ori: ”O sa vedem ce se va intampla vineri. Speram sa nu avem parte de o surpriza”.

The post Acum se face receptia noului stadion „Ion Oblemenco”! Cand se joaca amicalul cu Slavia Praga appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*