Acumulări înainte de cantonament

Intrați în cea de-a doua săptămână a pregătirilor din această vară, petroliștii măresc, treptat, intensitatea antrenamentelor.
Zile cu regim de semi-cantonament, apoi, primul meci, petroliștii urmând să bifeze 12 zile de antrenamente, fără pauză, înainte de primele libere, pe care le va acorda echipei staff-ul tehnic compus din Nicolae Constantin și asistenții săi, Valentin Bădoi, Carmel Bărbulescu și Cătălin Grigore.
Față de prima săptămână a pregătirilor, noutatea principală în lotul „galben-albaștrilor” o reprezintă prezența lui Armando Vajushi, cel care a revenit, duminică, la Ploiești și s-a alăturat, astfel, coechipierilor săi. În schimb, începând de luni, la antrenamente nu mai participă mai mulți jucători care nu intră în vederile staff-ului tehnic, precum Andrei Rus, Rareș Simionescu sau Dacian Dunca, toți trei, aflați sub contract , urmând să fie împrumutați către alte echipe. De asemenea, nici Iulian Ilie nu se mai pregătește alături de „lupi”, la fel ca și Romario Moise, acestuia urmând, oricum, să-i expire, la finalul acestei luni, detașarea de la Astra.

Vineri, amical cu Tricolorul

După aproape două săptămâni de antrenamente intense, petroliștii vor susține, vineri, de la ora 17.00, primul joc de verificare din această perioadă a pregătirilor. Echipa lui Nicolae Constantin va avea ca adversară o formație de eșalon județean, Tricolorul Breaza, cea care va fi, de altfel, și amfitrioana acestei întâlniri, partida urmând să se dispute pe stadionul „Parc” din localitate.
Accesul spectatorilor se va face în baza unor reguli ce vor fi anunțate de către clubul gazdă.
Jocul de la Breaza va fi primul dintr-o serie de cel puțin cinci pe care le va susține formația noastră până la startul oficial al viitorului sezon. Astfel, programul „lupilor” mai cuprinde, în această vară, meciurile cu Farul Constanța (3 iulie, ora 17.00, Brașov), Unirea Ungheni (7 iulie), CS Mioveni (10 iulie) și Gloria Buzău (17 iulie), orele și locurile de desfășurare exacte urmând să fie stabilite în perioada următoare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*