Acuzații de blat la meciul Panduri Târgu-Jiu – Petrolul Ploiești | La nici 48 de ore de la meciul cu Petrolul, gorjenii au jucat un meci de pregătire

Constantin Grecu, fundasul lui Pandurii in varsta de 32 de ani, a fost dat afară dupa meciul cu Petrolul Ploiești, motivul,  nu a „macanit” pe teren in timpul meciului cu Petrolul. Jucatorul sustine ca antrenorul a facut echipa astfel incat Pandurii sa piarda partida cu Petrolul. 

Constantin Grecu, fundas stanga de meseria, a jucat central, dar si alti jucatori au evoluat pe posturi diferite.

„M-a scos pe mine tap istasitor dupa meciul cu Petrolul, pe motiv ca nu macan in teren. Pai nu suntem la gradina zoologica, cu rate, ca sa macanim. Mi-a zis ca m-a pus capitan cu Petrolul ca eu sa tip pe teren. El nu isi asuma nimic niciodata. El mai bine s-ar uita ca a facut echipa stramb: pe mine m-a bagat fundas central, pe Habet l-a bagat mijlocas la inchidere, desi el e ofensiv, iar fundas dreapta pe cel care nu e fundas dreapta. Mie mi se pare ca a facut echipa astfel incat sa pierdem”, a spus Constantin Grecu la Radio Accent.

„Inainte de meciul cu Petrolul ne-a dat sa facem ‘bucati’. Care antrenor mai face in ziua de azi bucati, in saptamana premergatoare meciului. Am facut doua reprize de 35 minute, pe tot terenul, cu trei zile inainte de meci. Normal ca nu am avut prospetime la meci. S-a vazut si din tribuna, pentru ca toti eram in acelasi ritm.

La nici 48 de ore de la jocul cu Petrolul, Pandurii a jucat un amical cu Jiul Rovinari (scor 1-1, amical despre care site-ul oficial al clubului n-a amintit absolut nimic) antrenorul a folosit  aceeasi jucatori din meciul cu Petrolul. 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*