Adi Falub, reconfirmat la “U” Cluj: “Trebuie să rezolve problemele”. Clujenii fac şi antrenamente online

Înainte de întreruperea campionatului, “U” Cluj a pierdut pe teren propriu cu Metaloglobus Bucureşti, iar fanii i-au băgat în şedinţă pe jucători şi pe antrenorul Adrian Falub.

Acesta din urmă a fost reconfirmat ulterior în funcţie, iar conducerea are încredere că antrenorul va rezolva problemele din jocul clujenilor.

“Nu s-a pus problema să fie schimbat. Am avut o discuţie şi am decis să mergem pe aceeaşi variantă. Adi Falub e antrenorul care şi-a asumat atunci când a venit continuarea acestui proiect. Acum trebuie să vină cu nişte soluţii prin care să rezolve problemele şi să pună echipa pe linia de plutire. Nu au fost rezultate foarte rele, dar nici bune”, a declarat directorul general al clujenilor, Daniel Stanciu, pentru Look Plus.

Efectele crizei cauzate de coronavirus s-au văzut şi la “U” Cluj. Jucătorii şi angajaţii clubului vor primi mai puţini bani în perioada următoare. Goga şi colegii săi se pregătesc acasă, sub îndrumarea preparatorului fizic, iar unele antrenamente sunt şi online.

“Jucătorii au un program mai special, mai fac şi antrenamente cu preparatorul fizic, sunt anumite exerciţii care se filmează şi se trimit. Se fac şi online. Încercăm şi noi să mai copiem nişte metode, pentru că sunt foarte multe lucruri de care eşti privat. E şi un blocaj psihic cu toată această situaţie”, a mai spus oficialul Universităţii.

Întreruperea Ligii a II-a a prins-o pe “U” la trei puncte deasupra liniei retrogradării.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*