Adi Mutu l-a „executat” pe utistul Moldovan! + VIDEO

Nou promovată pe scena primului eșalon, UTA a încasat un singur gol în 180 de minute oficiale, iar un  merit pentru asta îl are și Horațiu Moldovan. Tânărul portar este printre puținii juniori ai arădenilor care nu s-a infectat cu COVID-19 și a fost automat titularizat de Laszlo Balint.

A arătat destulă siguranță atât cu Voluntari, cât mai ales în deplasarea de la Ovidiu, cu Viitorul, iar Adrian Mutul l-a și premiat cu o convocare la echipa națională de tineret. „Tricolorii mici” se pregătesc de azi în formulă completă pentru meciurile cu Finlanda și Malta, din preliminariile EURO 2021, pentru ca ieri, la primul antrenament să participe doar 9 jucători,

Printre ei s-a aflat și Moldovan, care, vineri, a plecat imediat acasă, la Cluj, iar apoi a ajuns în cantonamentul de la Buftea. La finalul antrenamentului de ieri, Adrian Mutu l-a provocat elevul său la un concurs de lovituri libere, pe care utistul l-a pierdut cu  brio. „Biriliantul” și-a respectat firma de bun executant de faze fixe, dobândită la echipe importante ale Europei, precum Fiorentina, Chelsea sau Juventus și i-a dat 12 goluri din 16 execuții de pe 16 metri lui Moldovan. La trei șuturi, Moldovan a intervenit decisiv, iar la una dintre ele mingea a nimerit bara.

Pentru un tricou de titular în meciurile cu Finlanda și Malta, Moldovan se va bate cu Andrei Vlad (FCSB) și Teodor Axinte (Poli Iași).

0
0

Articolul Adi Mutu l-a „executat” pe utistul Moldovan! + VIDEO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*