Adi Petre a vorbit public despre iubirea sa pentru „Bătrâna Doamnă”: „O am în minte și în suflet, așa va rămâne toată viața. O să-mi închei cariera la UTA!”

Arădeanul Adi Petre, împrumutat de FCSB la Cosenza, a răspuns întrebărilor primite de la fani, în cadrul unei sesiuni publicate pe contul personal de Youtube. Atacantul că își pierduse locul în primul „11” al bucureștenilor, după o serie de evoluții sub așteptări, iar Gigi Becali nu a stat pe gânduri când și-a dat acceptul pentru împrumutul „vârfului” de 22 de ani în Serie B.

Chiar dacă experiența de la gruparea „roș-albastră” s-a încheiat rapid, Adi Petre a transmis că nu regretă că a semnat cu FCSB, dar este încercat de un sentiment negativ din cauza faptului că n-a reușit să se impună. „Pot spune că nu regret nimic din ce am făcut și ce voi face în viață. Nu regret că am venit la FCSB, am întâlnit oameni minunați, colegi foarte buni, oamenii din staff sunt foarte profesioniști. Singurul fapt pe care îl regret este că n-am reușit să mă impun și să petrec mai mult timp la FCSB”, a recunoscut Adi Petre.

Petre a vorbit și despre momentele delicate prin care a trecut în carieră, unul dintre ele venind chiar în perioada de la FCSB. „Am reușit să accept că eu sunt responsabil pentru ceea ce mi se întâmplă. Am realizat că fără muncă suplimentară nu poți merge mai departe. Doar munca și oamenii de lângă tine te pot ajută să treci peste momentele grele”, a mai afirmat arădeanul.

Totodată, Adi Petre a dezvăluit și echipa de la care i-ar plăcea să se retragă din fotbal, UTA Arad, grupare la care a și făcut primii pași în fotbalul mare. „Cu siguranță o să mă întorc la UTA, am și spus că acolo aș vrea să îmi închei cariera. Niciodată nu se știe dacă voi reveni mai repede finalul carierei sau nu. Cu UTA am crescut, am această echipă în minte și în suflet, așa va rămâne toată viața. Pentru mine e singurul club pe care-l iubesc și cu care am ținut încă de mic, iar faptul că am jucat acolo și am și reușit să înscriu și să câștig meciuri cu această echipă a însemnat o onoare și o mândrie”, a spus Adi Petre.

Adi Petre nu a marcat încă pentru Consenza Calcio, care ocupă locul 16 în clasamentul ligii secunde italiene, din 20 de echipe. La această oră, echipa arădeanul e pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării.

 

0
0

Articolul Adi Petre a vorbit public despre iubirea sa pentru „Bătrâna Doamnă”: „O am în minte și în suflet, așa va rămâne toată viața. O să-mi închei cariera la UTA!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*