Adi Petre, aproape de un împrumut în Serie B!

Conform așteptărilor, Adrian Petre pleacă de la FCSB, după ce nu a primit prea multe șanse la echipa patronată de Gigi Becali. Arădeanul transferat de la Esbjerg, din Danemarca, pentru o jumătate de milion de euro, în luna februarie a acestui an, a marcat trei goluri în 15 partide și și-a trecut în cont și un assist în tricoul „roș-albastru”.

Se pare că formația cu care va semna Petre în orele următoare este Cosenza, care activează în liga a 2-a italiană (Serie) B. Echipa este antrenată de Roberto Occhiuzzi și a demarat noul sezon cu un 0-0 pe teren propriu cu Virtus Entella.

Chiar astăzi, noul manager general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Adrian Petre va pleca în curând de la echipă. Mutarea se face sub formă de împrumut, un rol decisiv în realizarea sa având Cătălin Sărmășan, impresarul fotbalistului, aflat în Italia de zile bune, unde negociază și alte transferuri ale fotbaliștilor reprezentați de el. „La această oră nu e nimic sigur, dar până deseară am putea avea vești concrete”, ne-a mărturisit impresarul orădean al fostului atacant al echipei UTA.

0
0

Articolul Adi Petre, aproape de un împrumut în Serie B! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*